באיזה סוכר הכי מומלץ להשתמש?

enigma69

New member
באיזה סוכר הכי מומלץ להשתמש?

בקפה,תה,ובכלל?.לבן אני מבין לא ממש בריא.למה?.האם הכי מומלץ סוכר חום או סוכר קנים חום אורגני?.אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות שלהם.תודה.
 

לקשמי

New member
האמת שהכי טוב בלי סוכר בכלל

אבל אם אתה ממש חייב סוכר בקפה/תה וכו' (ואני מבינה אותך בעניין הזה
) אז סוכר קנים חום הוא הטוב ביותר (לא יודעת עד כמה זה קריטי שהוא יהיה אורגני) משום שהוא אינו מזוקק והכי קרוב ל"מקור" (כלומר עובר הכי פחות תהליכים של עיבוד אם בכלל)
 
כולם לא ממש בריאים, וכמו שענתה לקשמי

עדיף בלי סוכר בלבד. בין הסוכרים, איזה עדיף - אם מסתכלים על ערכים תזונתיים, רואים שההבדלים ביניהם זניחים לחלוטין. כך שאני אישית ממליצה לבחור על פי מה שיותר טעים לך (שכן בטעם יש הבדל והוא מורגש).
 
יש תחליף לסוכר ,טיפות סטיביה טבעי ללא קלוריות

כל הסוכרים קשים לעיכול,כורמים נזק לשיניים ולכבד, ובכך מזיקים . לעומת זאת, הסטיביה תמצית, הטיפות שמייצרים מצמח הסטיביה מעולות להמתקה של שתייה חמה, גם קל לעיכולאיננו מזיק וטעים.
 
למעלה