אבל אם אתה ממש חייב סוכר בקפה/תה וכו' (ואני מבינה אותך בעניין הזה
) אז סוכר קנים חום הוא הטוב ביותר (לא יודעת עד כמה זה קריטי שהוא יהיה אורגני) משום שהוא אינו מזוקק והכי קרוב ל"מקור" (כלומר עובר הכי פחות תהליכים של עיבוד אם בכלל)
עדיף בלי סוכר בלבד. בין הסוכרים, איזה עדיף - אם מסתכלים על ערכים תזונתיים, רואים שההבדלים ביניהם זניחים לחלוטין. כך שאני אישית ממליצה לבחור על פי מה שיותר טעים לך (שכן בטעם יש הבדל והוא מורגש).
כל הסוכרים קשים לעיכול,כורמים נזק לשיניים ולכבד, ובכך מזיקים . לעומת זאת, הסטיביה תמצית, הטיפות שמייצרים מצמח הסטיביה מעולות להמתקה של שתייה חמה, גם קל לעיכולאיננו מזיק וטעים.