באיזה ערוץ אתם מתכוונים לצפות באולימפיאדה?

podko

New member
באיזה ערוץ אתם מתכוונים לצפות באולימפיאדה?

ערוץ 1? יורוספורט? הצעות טובות יותר? שתפו והמליצו..

Mrpops

New member
הכי יעיל ונוח בערוץ הראשון

באולימפיאדה הזאת הם מבטיחים שעות שידור רצופות ורבות מאוד עם כיסוי נרחב ביותר של התחרויות. בנוסף, השידורים ברמת HD. בהמשך, אני טס ללונדון לשבוע אז משם אני כבר אצפה בערוצים המקומיים (סביר להניח ב - BBC sport או באייפד...). לפי מה שהבנתי יהיו שידורים (חיים או מוקלטים) גם בערוץ הספורט בארץ ולמי שלא זמין לצפות בטלויזיה תהיה אפשרות לצפות בסמארטפון או דרך שלל לינקים לשידורי אינטרנט בלייב סטרימינג...

אמא לה3

New member
כל ערוץ שישדר את

התחרויות..גם אם זה באינטרנט...גם אם זה בשלוש לפנות בוקר (וזה לא..למזלי).... לא יוצאת מהבית בשעות התחרויות!

Tammie

New member
אני דווקא מעדיפה את הערוצים באנגלית

יורוספורט זה טוב, BBC אם משדרים זה מצויין...

אני פשוט לא כל כך מתחברת לשדרנים והפרשנים הישראלים....

לדעתי הכי טוב לגוון

לא להיתפס על "גישה" אחת (=פרשנות מסוימת), אלא לצפות בכולם.
אני גם הורדתי את האפליקציה הרשמית של האולימפיאדה לאייפון. היא נראית ממש מגניבה, עשירה ויעילה.

NBI2

New member
לערוץ 1 יש גם השנה

משהו ממש מגניב,
לפי מה שהבנתי הצופים באנטרנט יכולים לבחור באיזה תחרות הם צופים בשעות שיש כמה אירועים במקביל

זה סופר יעיל (אם אכן זה יעבוד) לכאלה שרוצים לראות את כל המוקדמות של משהו (אהמהתעמלותאהמ) בלי פתאום לעבור בכפייה למשהו לא מעניין

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיקרון בערוץ הראשון לפרשנויות בעברית

אם אין משהו מעניין אז יורוספורט. אבל עוד לא הצלחתי להבין מי ישדר בדיוק מה ומתי... אני מחכה כבר ללוחות משדרים מדויקים כדי לדעת לבנות לעצמי סדר יום. לצערי היום גם נקבע לי תור למרפאה לשבוע הבאה ואני כבר מבינה שאבלה בה כמה שעות... זה בבוקר אז לא יהיו גמרים, אם יהיה משהו חשוב מקווה להשלים באינטרנט (אמצעי הקלטה אין לי).

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אך הקישור הזה כבר שמור אצלי מזמן; הבעיה

היא שהוא רק מכיל כותרות כמו "יומן אולימפי" ו"אולימפיאדת לונדון 2012" מה שלא ממש מקדם אותי... אני לא רוצה לדעת מתי הם ישדרו, אני רוצה לדעת מה בדיוק הם ישדרו בכל רצועת שידור. זו הבעיה ההפוכה שיש לי עם הלו"ז באתר האולימפיאדה: אני רואה מה נערך מתי, אבל אני לא יודעת מה מתוך כל זה באמת יגיע אליי.

זה נחמד שביום X בשעה Y נערכות מוקדמות התעמלות (למשל) אבל אם ערוץ 1 או יורוספורט לא ישדרו אותן, אז זה לא רלוונטי לי... אמנם אני חובבת את רוב ענפי הספורט (שאינם משחקי כדור, היאבקויות / אמנויות לחימה אגרוף וכו' והרמת משקולות) ועדיין, אני רוצה לדעת מתי ישדרו את מה שמעניין אותי באמת ועליו אני לא מוכנה לוותר ומתי ישדרו מתחרויות שפחות קריטיות לי.

Mrpops

New member
אז ככה:

לוח השידורים בלינק שצירפתי לך מראה את השידורים הרלוונטיים ליום יומיים הקרובים. מן הסתם שהשדירוים יתעדכנו לכשיתחילו התחרויות (בערך יום יומיים לפני השידור). בנוסף, הערוץ הראשון מבטיח סיקור מקיף ומלא (בשידורים חיים) של כל האירועים (כולל התעמלות כמובן) באתר הזה. זה אומר שתוכלי לבחור באופן ישיר לצפות באירוע שאת יודעת שמתקיים בתאריך הזה והזה בשעה הזאת והזאת. בנוסף, יש כמובן אופציות ללינקים מחו"ל...לא חסר. בהמשך אני אפרסם לינקים לאתרים מחו"ל כולל לוחות משדרים בדגש על התעמלות כמובן. אני בטוח שתסתדרי :)

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיה שאני מנסה לתכנן שבוע מראש ולא יומיים...

אבל כבר הרמתי ידיים והבנתי שאדע מה-מו-מי רק ברגע האחרון.

על העזרה.

Mrpops

New member
את יכולה לתכנן כבר מעכשיו...

אני אתן לך פה לינק ללוח הזמנים של תחרויות ההתעמלות וכך תוכלי פשוט להתחבר לאתר של רשות השידור לצפות לפי לוח הזמנים הרשמי של התחרויות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת מה הלו"ז של התחרויות, ראיתי באתר

האולימפיאדה; זה עדיין לא אומר שישדרו את כולן בערוץ 1 או ביורוספורט (אני גם לא בטוחה שבאינטרנט או מה תהיה איכות הזרימה, אבל נחיה ונראה).

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אבל זה הלו"ז של התחרויות לפי NBC

וזה לא ערוץ שיש לי... והוא גם לפי שעון ארה"ב; אני יכולה לראות את הלו"ז של התחרויות באתר הרשמי של האולימפיאדה (ולפי שעון לונדון, זה רק שעתיים אחרינו, אז הרבה יותר קל להמיר). כאן הלו"ז של ההתעמלות:
http://www.london2012.com/gymnastics-artistic/schedule-and-results/index.html
(ואפשר גם לבחור הצגה לפי יום ולפי אירוע)

כבר הייתי שם, גם באתר של ערוץ 1, גם באתר של יורוספורט... הכול כבר שמור לי במועדפים; אבל אף אחד מהם עוד לא פרסם בדיוק מה בדיוק הוא עומד לשדר מתי, זו הבעיה שלי. כנראה אצטרך לחכות לרגע האחרון...

למעלה