באיזה פורום אני יכול למצוא מידע איך

omryk

New member
באיזה פורום אני יכול למצוא מידע איך

באיזה פורום אני יכול למצוא מידע איך אני יכול להקליט מהמערכת סטיריו שלי ישירות למחשב ואז אני אשמור את השירים (שהיו לי במערכת על קלטת או דיסק) במחשב בסיומת WAV או משהו MP3??

omryk

New member
יש לי...

יש לי מערכת קלונוע ביתית, ויש לי מחשב.. אני רוצה להקליט כל מה שאני שומע במערכת ישירות לתוך המחשב למשל אם יש לי קלטת שיש בה שירים שאני מעוניין לצרוב על דיסק אז רציתי לבדוק האם יש אפשרות להקליט את הכל למחשב ואז אני אשמור הכל על דיסק וככה אני העברתי מקלטת לדיסק.. יש לי MP3 תודה רבה עומרי

stardust19

New member
הבנתי שאין לך נגן כדוגמת H320

שמאפשר הקלטה ממקור חיצוני- קיצר מה שאתה צריך לעשו: 1) תבדוק אם יש לך במערכת יציאת OUT אנאלוגית רגליה( לא אופטי), אם לא אז תצטרך לקנות כבל סטריאו ולעשות לו או שני פלאגים של סטריאו או פלאג אחד; שני פלאגים אם אתה רוצה לחבר מהשקע האוזניות שבמערכת לחיבור LINE IN במחשב, פלאג אחד אם אתה רוצה לחבר את הכבל לרמקולים של המערכת מצד אחד ול LINE IN מצד שני. בשביל להקליט אתה צריך כל תוכנה שמקליטה ממקור חיצוני, שמה אתה גם מגדיר באיזה פורמט ולאיפה התוכנה תקליט במחשב שלך, עדיף כמובן להשתמש בתוכנה מקצועית ששם גם ניתן לערוך את הקטעים שאתה רוצה להקליט, על אף שכמעט כל נגן שקיים כיום במחשב עושה את העבודהשל ההקלטה. אני למשל משתמש בשתי תוכנות- creative play center ולעיבוד האותות בתוכנה soundforge- שתי התוכנות בתשלום אבל הן שוות את זה. יש הרבה תוכנות בשוק- אני ממליץ לערוך סקר קטן. בהצלחה

המפיסטה

New member
אם אין לי ליין אין

המחשב שלי לאפטופ. אני יכול להקליט דרך החיבור של המיקרפון? או שיש עוד רעיון?

למעלה