באיזה פלטפורמה יצרו את תפוז?

באיזה פלטפורמה יצרו את תפוז?

מישהו פה יודע לזהות אולי? (באמצעות הסתכלות בקוד או בעזרת התוסף sniffer)

תודה רבה

שלחתי לך אתמול גם הודעה בפרטי, לא ראית או אתה מעדיף לא לענות בהודעה?

שאלת בתחום שאני לא מתמצא.

ונוסף על כך - אני עונה בפורומים בשביל האגו שלי, ותשובה בפרטי לא תורמת לנושא.

:) איזה פלטפורמה תתאים ללוח מודעות?

אין לי נסיון בבנית אתרים ואני רוצה לבנות לוח מודעות כשירות עבור קהילה קטנה. (לכן זו צריכה להיות פלטפורמה פשוטה זולה וידידותית למשתמש)

המשתמשים שולחים לי מודעות למייל חלקם עם תמונות ואני מפרסם אותם בלוח.
קצב הפרסום הצפוי הוא שתי מודעות לשבוע.
כל מודעה מקבלת תיבה למלל ואופציה לפרסם עד שתי תמונות.

הלוח כולו מצוייר מלבד תמונת רקע אחת כבדה - הסרגל שמימין בתרשים הוא מצוייר אבל בפועל הוא צילום של סרגל באורך מטר. מדובר בתמונה של 10GB בJPG או 34GB בPNG הסרגל סטאטי הוא מופיע באורך מלא בכל עמוד.

ממש כמו בפורום הזה, אני רוצה שכל עמוד (כלומר אורך מלא של תמונת הסרגל) תמיד יראה מלא במודעות משום שכאשר מוספים מודעה בראש העמוד נגרעת מודעה מתחתית העמוד ומצטרפת לעמוד ישן יותר (לעמודים ישנים אלה ניתן לעבור ע"י הקשה על המספרים שבכחול)

איזה פלטפורמה תתאים?

משהו לא ברור

"תמונה של 10 GB" ?! זה משהו שיידרשו כמה שעות כדי להעביר לדפדפן המשתמש. יתכן שצריך "תכנון מחדש" בנושא זה.
&nbsp
לא מכיר פלטפורמה עם עיצוב מוכן כפי שהגדרת, אבל אם רק אתה מזין את הנתונים, נראה לי שאחת מפלטפורמות הבלוגים (וורדפרס\ג'ומלה) תספק את העבודה, אם כי יהיה צורך להתאים את התבנית (שזה "סיפור" בפני עצמו), ואת התמונה בצד. יתכן שאנסה ליצור "סרגל מתקפל" שיראה מצולם אם תרשה לי להשתמש בתמונות שהעלית בפורום אחר (הכוונה היא ליצור הסבר, לא לספק "קוד מוכן").

FreeSoft

New member
אם נניח בצד את העיצוב

אז פורום לwp/joomla יכול לעשות את העבודה

10GB?? לא מה פתאום סליחה הייתי עייף זה 10MB...

ולגבי השימוש בתמונות מפורום פוטושופ, בתור האדם שלימד אותי ליצור את הסרגל המדובר, אתה אפילו לא צריך לבקש...

גם 10MB זה המון.

אולי כי אני מהשנתון שאפשר לזכור כמה זמן נדרש להורדת מגה יחיד במודם 1200 ...
נסה ביצוא מהgimp להפחית איכות ל-70 עד 85% (בדרך כלל זה עדיין נראה טוב בעין).

תשמע זה מדהים ביחס למשקל שלו

אבל טרחתי לצלם בחלקים וללטש בגלל שחשוב לי המראה האוטנטי
קח גם בחשבון גם שאני מתכוון לשים אותו הרבה יותר קרוב\גדול זה יתפוס בערך שישית מרוחב המסך ומודעה ממוצעת תשב רק על משהו כמו 2 ס"מ ממנו

אני חושב שאעשה באמת מה שהצעת ואנסה להוריד קצת רזולוציה בgimp

אתה חושב שיש סיכוי למצוא איזה קוד קיים שבנוי בסגנון של התרשים?
משהו שיכול לחסוך אולי חלק מהעבודה?

למעלה