באיזה פריסה להשתמש

באיזה פריסה להשתמש

ראשית איחולי על הפורום החדש והמדהים לפני כחודשיים הכרתי בחור והתפתחה ביננו מערכת יחסים יפה. לאחר כשלושה שבועות העניין התחיל לחרוק עד שנגמר. הייתי רוצה לדעת האם הקשר ביננו יחודש או שהוא הסתיים סופית.אם הסתיים האם צפויה לי זוגיות חדשה. אודה לכם אם תנחו אותי באיזה פריסה להשתמש. תודה

צ ל י ל 8

New member
תודה על הברכות ו.. ../images/Emo142.gif

את יכולה לעשות פריסה קלטית לפוטנציאל בינך לבינו בחצי שנה הקרובה...

צוף3

New member
לא הבנתי משהו ../images/Emo12.gif

את מספרת שאחרי 3 שבועות הקשר החל לחרוק ונגמר. זה אומר שאתם לא ביחד היום? האם יש בינכם בכלל קשר? את מעוניינת איתו שוב בקשר לאחר שבתקופה כה קצרה חרקתם ביחד?

הסבר נוסף

הקשר ביננו התחיל בבום אחד גדול עם המון רגש ונכונות ופתאום התחיל לחרוק בגלל קצר בתקשורת של שנינו. היום אנחנו לא ביחד ויש בי תחושה של פספוס. כן, אני מעוניינת להיות איתו שוב בקשר כי אני יודעת שהקשר הסתיים מהסיבות הלא נכונות.

צוף3

New member
הבנתי ../images/Emo140.gif

אם כך, פריסה קלטית יכולה להתאים ולבדוק את הפוטנציאל בינכם. פירסי ושאלי: מה הפוטנציאל הצפוי לי ולו בחצי שנה הקרובה. ממתינות לך

פריסה קלטית

פרסתי, כהצעתכן, פריסה קלטית והנה התוצאות: 10- סיכום יכולת כיוון הרוח - האיש התלוי 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מלכת הגביעים 9 - רוצה אבל פוחד - נער החרבות 6 - עתיד קרוב - הכהן הגדול 1 - מה עוזר או בעד - 2 מטות 5 - עבר קרוב - 8 גביעים 8 - זוית הראיה של החברה - 4 חרבות 2- מה חוסם או נגד - 2 מטבעות 7 - דימוי וזוית אישית - 5 חרבות 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - 2 גביעים אשמח לדעת מה הקלפים מייעצים לי תודה

צוף3

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

1 - מה עוזר או בעד - 2 מטות 2- מה חוסם או נגד - 2 מטבעות 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - 2 גביעים 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מלכת הגביעים 5 - עבר קרוב - 8 גביעים 6 - עתיד קרוב - הכהן הגדול 7 - דימוי וזוית אישית - 5 חרבות 8 - זוית הראיה של החברה - 4 חרבות 9 - רוצה אבל פוחד - נער החרבות 10- סיכום יכולת כיוון הרוח - האיש התלוי אני בהחלט רואה פוטנציאל לקשר בינכם, אך זה יהיה קשר שצריך לעבוד עליו ולא חיבור טבעי שנוצר בן יום. תצטרכי קצת לחרוק שיניים עם הבחור בהווה כדי להנות מקשר נעים בעתיד. את מצויה בהמון לבטים כעת, אולם יש בך ביטחון פנימי כי הקשר לא מוצה וכי הרוב עוד לפניכם, ונדמה לך כי הבחור חש כמוך. ייתכן והגישה שלך לקשר היתה קלילה מדי, ייתכן שלא נתת לבחור לחוש כי את רק איתו ולא מצויה בקשרים עם גברים אחרים. אולי שידרת מסתורין מסוים, שגרם לבחור לחשוב כי את רואה אותו בתור קשר חולף וזה יצר בינכם מתחים. את פוחדת לקחת את ההחלטה ולהיות חדה וברורה, פוחדת לומר את רצונך האמיתי במחוייבות, אולי בגלל ניסיון העבר. אולי את חוששת שהצד השני ייבהל מרצינות כוונותיך או שאת חוששת מרצינות כוונותייך בעצמך,ולכן את גם משדרת משהו שהוא לא טבעי בך באמת, משהו שגורם לעימותים ולמלחמות אגו מיותרות. הקשר הסתיים לדעתי במתחים שנובעים מאגו, ואת חשה שהאגו משך את שניכם לכיוון לא נכון והיית מעוניינת לחזור לאותה נקודה ולשנות דברים. ייתכן שהחברה מסביבך לוחצת עליך לצאת מהקיפאון, אומרת לך שהיית מאושרת ולא כדאי שוב להיות לבד. ממליצה לך לחדש את הקשר ולנסות לפתוח דף חדש ונקי, ממליצה לך להיות כנה עם הצד השני ולא להסתתר מאחורי רצונותייך ומאווייך, ולדעת שקשר טוב צריך יסודות טובים מההתחלה. לא קל לבנות את היסודות, אולם משהם קיימים, קשה הרבה יותר להפיל את המבנה החדש. אשמח לשמוע את תגובתך! :)

מה הכיוונים שלו

הניתוח שלך די קולע וזה בערך מה שקרה למרות שהגישה שלי לקשר לא היתה קלילה אבל האגו ונסיון העבר שלי די פגעו בקשר. בדיעבד אני יודעת שלא נתתי לקשר לזרום ולראות לאן זה יוביל מחשש שאפגע (מגננות מטומטמות) למרות שהיתה המון נכונות מצידו. את ממליצה לי לנסות לחדש את הקשר. האם ניתן לבצע פריסה כדי לדעת מה הוא חושב על מה שקרה והאם הוא בכלל מעוניין בחידוש הקשר? תודה

צוף3

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo141.gif

את יכולה לשאול: האם כדאי לי לחדש את הקשר עם איקס בשלושת החודשים הבאים? סיכום 6 קלפים + קלף סיכום בהצלחה

האם להמשיך בפריסה קלטית

האם להמשיך בפריסה קלטית או לבחור בפריסה אחרת?

פריסת השאלה

האם - 6 חרבות כדאי - 5 גביעים לי - 6 גביעים לחדש את הקשר - מלכת החרבות עם איקס - נער הגביעים בשלושת החודשים הבאים - מיזוג סיכום - אביר המטבעות דרך אגב, קראתי על פירוש הקלפים ואם איני טועה נער הגביעים מסמל את מזל דגים ואיקס בן מזל זה. תודה על התשובות המהירות ועל הפירוש המקיף. שיהיה יום נפלא

צוף3

New member
כייייייייייייין ../images/Emo25.gif

כדאי כדאי כדאי, ולא סתם כדאי, אלא ממש כדאי שיהיה בהצלחה

תודה תודה תודה

וואוו איזה התלהבות, תודה האמת היא שבשבוע שעבר ניסיתי ליצור איתו קשר אבל הוא היה מאוד רשמי וקררר אבל לפי ההתלהבות שלך אני מבינה שהקלפים מייעצים לי לנסות שוב.

פירוש הקלפים

כתבתי לך בשרשור הקודם שבשבוע שעבר ניסיתי ליצור איתו קשר אבל הוא היה מאוד רשמי וקררר. אני מבינה שהקלפים מייעצים לי לנסות שוב. אפשר לקבל קצת הסבר על הפריסה האחרונה ממנה התלהבת? אני רוצה להבין את משמעות הקלפים. תודה

צוף3

New member
פירוט ../images/Emo98.gif

האם - 6 חרבות כדאי - 5 גביעים לי - 6 גביעים לחדש את הקשר - מלכת החרבות עם איקס - נער הגביעים בשלושת החודשים הבאים - מיזוג סיכום - אביר המטבעות שאלתך מגיעה ממקום בו את מאמינה שחידוש הקשר יוביל את שניכם למקום טוב יותר כרגע. כדאי לחדש את הקשר, כי משהו אומר לי לפי הקלף (5 גביעים) שאת חשה מאוד בודדה כרגע, והקשר נתן לך הרבה. איקס מתואר כנער הגביעים, וזהו הקלף לאהבה. מעבר לכך שמסמל את מזל דגים, הוא מסמל הצעה רומנטית, פוא=טנציאל גדול לאהבה ככה שלטעמי מבחינתו היה רצון לקשר רומנטי וכפי שראינו בפ]ריסה הקודמת הקשר הסתיים יותר "בגללך" (...). שלושת החודשים הבאים יהיו נהדרים עבור שניכם להתאחד בשנית וללמוד להסתגל לשוני ולפערים בינכם (מיזוג) ואביר המטבעות כסיכום בא לומר בעיני שיש להקשיב לאינטואיציה ולא להתמקד בשיקולים מעשיים דוקא, הקלף מסמל כיוון מבטיח והתחלה חדשה אולם רק בשלב הראשוני ביותר ולכן ההתקדמות מאוד איטית - אם תשכילי לתקדם בחוכמה תראי את התוצאות... מחכת החרבות ב"חידוש הקשר" מעיד בעיני על ניסיונך המעט מר עם הקשר עד פה ועם החוכמה שצברת מאז שנפרדתם, אותה חוכמה שתעזור לך כעת להיות שקולה יותר ולא לחזור על אותן הטעויות. וכל מה שנותר לי... זה לאחל בהצלחה!!! :)

השאלה היא האם קיימת נכונות מצידו

אין לך מושג כמה שהפירוש שלך לפריסה נכון ומתאר בדיוק את שארע. יחד עם זאת מעניין אותי לדעת יותר לגביו - האם הוא יהיה מוכן לחדש את הקשר כי כרגע זה לא מה שקורה (אני יודעת שקלפים מראים על פוטנציאל ואינם חוזים את העתיד).

צוף3

New member
ובכן

אני מניחה שאת השאלות הללו תצטרכי לשאול אותו. אנא חיזרי וקיראי את הפירוש שנתתי לשתי הפריסות והסיקי מהן את המסקנות לגביו (ואל תשכחי את עניין האגו שעליו הרחבתי בפריסה הראשונה). בהצלחה

למעלה