באיזה צבעים הCOWON D2+ מגיע?

באיזה צבעים הCOWON D2+ מגיע?

גירסת 16GB, גירסת ה+ מקווה שמישהו יענה בקרוב כי אני מתכנן לקנות היום (בהנחה שבאג יעשו לי הנחה
) תודה.

גוגל, באמת שזה אתר נפלא.

(או לפחות לשרשר ולא לגרום לשרשורים אחרים לעבור דף). יש אותו בשחור ובכסף/אפור/משהו כזה. יש באתר של קואון תמונות. מה יש בארץ? תתקשר לשאול.

חיפשתי בגוגל

והרבה התייחסו לרגיל ולא לD2+ מבין. אני בהתלבטות בין כסוף שחור לבין שחור שחור (נראה לי שקיים) ואני מקווה שגם שיעשה לי הנחה בבאג!

על איזו הנחה מדובר?

קשה לי להאמין שסתם יעשו לך הנחה. השחור בעיניי יותר יפה, אבל תראה נכונות אמיתית לקנות והם יפתחו לך אותו כדי להתרשם ביד.

מנגר 4

New member
אני יודע ש"באג" תמיד עושים איזו הנחה על מזומן

משהו בסביבות 2 או 3 אחוזים...

מנגר 4

New member
כנראה שצריך לבקש את ההנחה..

הם עשו לי הנחת מזומן על כמה דברים שקניתי שם... ממה שאני זוכר לפחות זה נגן ה I7 המקול(ק)ל של אח שלי וגם על מסך שקנינו מהם פעם... אני מניח שההנחה תקפה גם רק מסכום מסויים.. אם תקנה שם משהו ב 50 שקל אני בספק אם הם יתנו גם הנחת מזומן

אני מניחה שכן הורידו את הכמה שקלים האלו

ופשוט לא אמרו לך, זה הליך מקובל בהמון מקומות.

הוא רצה ב800 ולא רציתי ):

והוא גם סיפר לי סיפורים של "כשאני מוכר מחשב של 4000 ש"ח אני יכול לעשות מקסימום הנחה של כ150 ש"ח" זה בולשיט, כי לבן דוד שלי עשו הנחה של 200 ש"ח בעזריאלי על הQ5W (שמחירו 1800). נקווה שבסניף אחר יעשו ב750 ש"ח ומקסימום נקנה ב800 למרות שאני חושב לקנות ב600 ש"ח מהאינטרנט מישהו יודע מה קורה עם מכס?? כמה זה על נגנים שכאלו?

ואם הוא יפתח לי אותו

זה לא אומר שהם יכולים למכור משהו שכבר שומש? זה לא בא עטוף הרמטי בנליונים? אני גם הולך להזמין לו invisibleSHIELD

אם הוא עטוף בניליונים למינהם הוא לא יפתח את

הניילון עד שתקנה, לרוב נגנים ומכשירים כאלו לא מגיעים עטופים.

קשה לי להאמין שרשת כמו באג תרשה

לעצמה לעשות כזה דבר. וחוץ מהעובדה שהיא גדולה היא גם אמינה ככה שלא ימכרו לך שום דבר משומש שם, זה בסדר.

or121210

New member
גוגל היא לא נהדרת בכלל!

היא החברה הכי חטטנית ואחת מהמגעילות בעולם. היא עוקבת אחריך כל הזמן (מישהו אמר האח הגדול או 1984) אני אישית מחרים את כל שירותיה ותוכנותיה של גוגל! ומחפש רק ב-BING או ב-YAHOO.

or121210

New member
דווקא מוצא אחלה

יש דברים מעטים שגוגל מוצא הוא לא, ויש דברים מעטים שבינג מוצא וגוגל לא. בכל מקרה, לפחות בינג לא עוקב אחריך. bing.com

למעלה