באיזה קלפים אתם משתמשים?

TheBomber2005

New member
באיזה קלפים אתם משתמשים?

באיזה קלפים אתם משתמשים שאתם משחקים לייב? וכן, מי שאומר שהקלפים לא משנים הוא באמת פיש. אני משתמש במודיאנו (אני גם מפיץ אותם פרטית אז בכלל כל משחק אפשר חבילה חדשה). מה איתכם? תקועים בקלפים מעאפנים? או שאתם משודרגים לKEM?

Papito

New member
איזה יופי של הודעה

שורה ראשונה "מי שאומר שקלפים לא משנים הוא באמת פיש" שורה אחרי "אני משתמש במודיאנו" מיד אחרי "אני גם מפיץ אותם פרטית" ממש שיא האובייקטיביות.... אני משתמש בקלפים שנרכשו בפיצוציה ביחד עם אגוזי ווינסטון לייט. הפעם האחרונה ששסיימתי בפחות ממקום שלישי בטורניר בייתי הייתה לפני חצי שנה בערך. בחר מקום וזמן, וכל סוג של קלפים ונראה מי הפיש.

TheBomber2005

New member
חחחח

אתה תמיד מוזמן, רק שטורניר ביתי הוא לא כזה טורניר. אתה תמיד מוזמן לטורנירים שאני משחק בהם. אני באיזור מרכז, ואני אביא את הקלפים. אני אצליח לוותר על הקלפי פיצוציה האלה.

adi cb14

New member
בוא תסביר לי למה הקלפים קובעים אם הוא פיש או

לא? לא שאני משחק עם חרא קלפים אלא קלפים איכותיים ובכל זאת זה רק תורם להרגשה ולאסתטיקה לא יותר.

OZE5

New member
איך לעזאזל

סוג הקלפים יכול להשפיע על המשחק? מה ההבדל קלף לבן חלק מקרטון שפשוט יש עליו מספר לא אסתטי עם צורה והעיקר שיהיה חפיסה מלאה לכל קלף אחר ? ההרגשה? זה לא נותן לך שום יתרון או משהו כזה, ואתה סתם מבלבל בביצים לדעתי.

DoubleN

New member
רק מהבחינה הזאת

שלפי קרטון צוברים שפשופים,קרעים וקיפולים שיכולים לזהות את הקלפים של היריב, או אלו שנשרפו. שקלפי קרטון לא נעים טוב כמו קלפי פלסטיק על משטחים ויכולים להתהפך ולהיחשף. שקלפים עם קאונטר מצמצמים את האפשרות ששחקן יחשוף את היד בטעות. עם כל זה, לא משנה לי סוג הקלפים ממש, כל עוד הם במצב טוב.

levinshizer

New member
עדיין לא הסברת את הטענה שלך

כרגע הסברת למה כדי לנו לקנות את הקלפים שאתה משווק אבל אני (ואני בטוח שגם אף אחד אחר) לא הבנתי למה האיכות של החבילה משפיעה או רומזת על איכות השחקן

למעלה