באיזה שבוע אני ?

ענתש

New member
באיזה שבוע אני ?

בילבלו אותי לגמרי... הרופאה שלי אומרת שאם אני בשבוע 27 + 1 אז אני בשבוע 28. גם באתר של טיפת לב המחשבון עובד ככה (27 + 1 = 28). א ב ל נתקלתי בלא מעט פעמים (בבדיקות ובחדר מיון וכאלו) שאמרו לי ש 27 + 1 זה שבוע 27 (עד שהוא נגמר). האמת - זה בטח לא כזה קריטי כי מקסימום אני מפספסת בשבוע. אבל - זה ממש מציק לי. מה אתן אומרות ?

ענתש

New member
6.6 אני יודעת שזה יוצא 27 +1 היום

אבל האם אומרים - אני בשבוע 28 ? או האם אומרים אני בשבוע 27 ?

ענתש

New member
בטיפת חלב יוצא לי 28

אז אני מניחה שזה לא כמו גיל (אם אני בת 25 + שמונה חודשים אז אני לא אומרת שאני בת 26) אלא הפוך, אם אני בשבוע 27 ועוד יום אז אני כבר בשבוע 28

shy-angel

New member
עשיתי את הטעות הזאת

כשהגעתי לסקירה מוקדמת ... אמרו לי ללכת בשבוע 15. הגלגל הראה בין 15 ל-16 ... חשבתי שאני ב-15, ובעצם כבר היתי ב-16. בהריון הבא, נדע !

J-סיקה

New member
זאת אומרת שיום אחד בשבוע סוגר את

כל השבוע מבחינת הספירה!!???

J-סיקה

New member
לפי האתר של טיפת חלב

אני בשבוע ה-11 ולא 10 איך יודעים בוודאות ?????

ענתש

New member
J-סיקה - אני חושבת שהכוונה היא ...

שאם עברת ביום אחד את סוף שבוע 10 אז הרי שעכשיו את במהלכו של שבוע 11 (כשהשבוע יסתיים יעברו 11 שבועות) ולכן את בשבוע 11.

etilly

New member
מבלבל נורא!

לפי מה שהבנתי, 27+1 שווה 28 סיימת את שבוע 27 ועכשיו את מתחילה 28 ככה אני סופרת, ככה נראה שהזמן עובר יותר מהר ו... גם אני התחלתי היום שבוע 28

anat_i

New member
לא נכון

27+1 זה אומר שאת ביום הראשון של שבוע 28. ההבדל הוא בסך הכל באיך אומרים את זה, אבל זה יוצא אותו שבוע. זה לא מעביר את הזמן יותר מהר....

יערה+

New member
27+1 זה אומר 27 שבועות מלאים + יום

ז"א שאת בתחילת שבוע 28. בהריון סופרים שבועות מלאים ולכן חלק אומרים לך שאת בשבוע 27 וחלק ב-28. וזה כן כמו הגיל אני בת 29 ותשעה חודשים ואני אומרת 29, למרות שיש לי כבר 9 חודשים בתוך השנה ה-30 שלי, עד שיהיו 30 שנים מלאות אני בת 29, וככה זה בהריון, עד שיהיו 28 שבועות מלאים את בשבוע 27+...

נירית1

New member
יערה את עוד פה ? מה שלומך? נראה לי

שבסוף אני הולכת ללדת לפנייך ,
יש לי תאריך לנתוח קיסרי בעוד שבוע!

ashlaya

New member
יערה?

עדיין לא ילדת? דווקא חשבתי עליך הבוקר... שלא כתבת כלום לאחר הלידה..מה קורה תעדכני אותנו?

צופיה**

New member
אם זאת אותה יערה .......

שבפורום להיות הורים אז היא ילדה אתמול בלילה בן.

tonti

New member
ענת!

אני לא מאמינה שאת עושה לי את זה! אנחנו אמורות להיות באותו שבוע!!!!!!

ענתש

New member
מה, אנחנו לא ?

רגע, הסתכלתי בהתפקדות, לפי התאריך המשוער שלך את בדיוק 6 ימים לפניי (את 6.3 ואני 12.3...) אז את סופרת את זה כמו גיל ? אני התבלבלתי כבר ממש ממש ולגמרי, ובסוף החלטתי שמכיוון שהרופאה שלי סופרת קדימה (27 + 4 או 5 היום כבר אז אני בשבוע 28) וגם האתר של טיפת חלב סופר ככה אז אני אספור איתם וזהו. מה זה משנה פיספוס של שבוע ??? אני מוכנה לעשות איתך תחרות לקו הגמר
אני בטח אפסיד (מכיוון ששבוע 42 שלי זה ליל הסדר, זה נראה לי מאד צפוי שאני אמשוך עד לשם ואביא לכולם אפיקומן קטן.) וחוץ מזה - לפחות אנחנו ביחד בקורס הכנה...

tonti

New member
חסר לך שתלדי לפני!

אני סופרת ש: 27 + 1 זה שבוע 27. ותעשי לי טובה אל תאחלי לנו לסחוש עד 42. אמא שלי תרצח אותי אם זה יצא בליל הסדר...

למעלה