באיזה שבוע ( מדוייק) אחרי החזרת בלסטו טרי רואים דופק?

צומבה1

New member
באיזה שבוע ( מדוייק) אחרי החזרת בלסטו טרי רואים דופק?

היתי. אצל קופרמינץ 5+5 וראה רק שק. אמר שיתכן שזה מוקדם ולחזור מחר 6+4 ואז בוודאות נדע. אם לא יהיה דופק זה בטוח לא תקין. אצל בר חווה התעקשו על בדיקת דופק במועד מאוחר יותר .. כפי שרשמתי לפני כמה ימים אני פסימית לחלוטין , נעלמו לי רוב התסמינים ודי ברור לי שכלום לא התפתח. הלוואי ויהיה נס כלשהו .... קופרמינץ שלא נראה לי מהמטייחים התייחס לזה כ50/50 אחוז לתקין כשהיתי לפני 6 ימים ..... דעתכן?

היא321

New member
אין פה מדוייק לדעתי

זה משתנה ממכשיר למכשיר. בעקרון בשבוע 5 כבר יש לב פועם לעובר אבת לא ניתן לראותו.
בהריון הראשון שלי שהיה ממוקפאים בני 3 ימים הלכתי פעם ראשונה ב 6+1 והרופא אמר שהוא לא בטוח אם רואה דופק כי העובר מאוד קטן וקשה לראות. בשבוע 6+4 כבר ראו בוודאות אצלי. לשתי חברות בהריון טבעי ראו דופק בשבוע 5 פלוס שישה ימים.
ההריון הנוכחי מהזרעה, זומנתי ל 7+1. מחכה בחוסר סבלנות. וזה מאוד קשה. מחר אני 6+4 ובגלל שיודעת שבהריון הקודם בשלב זה כבר ראינו זה מחרפן לחכות.
מחזיקה לך אצבעות שתהיי על ה 50% הטובים!

צומבה1

New member
תודה ! קופרמינץ אמר שממש הקדמתי ביום יומיים

וגם מיקום השק אצלי איכשהו מקשה לראות - וגינלית לא הצליחו כמעט ולכן זה מהבטן. מחזיקה לעצמי ולך אצבעות ... אוף ככ ככ מקווה.

צומבה1

New member
לדעתי רק שק ...

אבל היה קשה לראות טוב כי וגינלית בגלל מיקום לא ראו ברור ומהבטן בשלב זה קשה לראות טוב . שאלתי את קופרמינץ אם זה הגיוני שבשלב זה לא רואים עובר וענה שזה או שלא רואים כלום או שרואים עובר עם דופק ... נשמע לי מוזר אבל זו היתה תשובתו.

הילה724

New member
גם אצלי

ניתן לבצע אך ורק ביטני בגלל שהרחם מאוד מאוד גבוה ולא ניתן לבדוק וגינלי.
מקווה שמחר תופתעי.
בכל אופן, ממליצה לך לא לנקוט בשום צעד לפני שבוע 8.
בעברי שק ריק לגמרי ועד היום אני לא שלימה עם ההחלטה ומצטערת שלא חיכיתי בסבלנות עוד קצת בגלל המיקום שמקשה לראות את תוכן השק.
בהצלחה!

צומבה1

New member
את המונח שמעתי לראשונה מטכנאית האולטרסאונד

קופרמינץ אמר שזה שטויות רק שמשהו מסתיר... קראתי בדיוק שבגישה בטנית אמורים לראות שק חלמון רק משבוע 7 ( וגינלי משבוע 5...) ... נקווה לטוב. וכן, בעברי ניתוח קיסרי , ניתוח להסרת מחיצה, גרידא והסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית .., אולי זה מזה .....

הילה724

New member
אני כרגע בתחילת הריון

ובשבוע 6+3 נצפה עובר עם דופק, בגישה בטנית (בגישה וגינלית לא הצליחו לראות מעבר לשק).
הלוואי שמחר תתבשרי שהכל תקין!

צומבה1

New member
תודה לך ! מאחלת לך המשך הריון תקין

טלי963

New member
אי אפשר לדעת

זה גם מאוד תלוי במכשור

אצלי החזירו עובר יום 4 טרי ואצל בר חוה ראו דופק בשבוע 6+1 (למרות שבד"כ הם לא מסכימים לפני 6+5, אבל טסתי לחו"ל והייתי חייבת). לצערי הריון לא התפתח.
בהחזרה אח"כ החזירו יום 5 טרי. הלכתי לרופא קופת חולים ביום שישי (6+1) ולא היה דופק ואפילו לא היה קוטב עוברי (הרופא היה די פסימי), יום חמישי שאחרי (7+0) הייתי אצל בר חוה וראו דופק. היום בעזרת השם שבוע 31.
המון בהצלחה

צומבה1

New member
וואו זה מדהים !

תודה ושמחה לשמוע. גם אני מטופלת של בר חווה וקבעו לי שם ביום שלישי ( 6+6). פשוט קופרמינץ הציע שאגיע היום, אני בלחץ וצפייה ולא מסוגלת לחכות עוד כמה ימים. מקווה שזו לא טעות .....מעניין למה קופרמינץ היה ככ נחרץ שאם היום 6+4 לא נראה דופק מדובר בהריון לא תקין ....

למעלה