באיזה תוכנות אתם משתמשים פה? בפוטושופ או מה?
ש שפי גור ארי New member 20/5/07 #2 פוטושופ זה דו מימד בעיקרון למרות שב CS3 יש אפשרות לעבוד עם 3DS בעיקרון החבר'ה פה עובדים בעיקר עם מאיה, 3DSMAX, Lightwaves ועוד כמה תוכנות תלת מימד.
פוטושופ זה דו מימד בעיקרון למרות שב CS3 יש אפשרות לעבוד עם 3DS בעיקרון החבר'ה פה עובדים בעיקר עם מאיה, 3DSMAX, Lightwaves ועוד כמה תוכנות תלת מימד.
ב בובי וולנטינו 09 New member 20/5/07 #3 מישהו בנה פה דברים לא רעים ממש בסגנון של שרק חחחחחחחח אבל זה עדין לא אנימציה נכון?
ב בומס הקופץ New member 20/5/07 #4 אני בעיקר עובד באו מה. לא יודע מה עם השאר. יש לך מתחיל למתחילים בצד שמאל אתה מוזמן לקרוא.
ש שפי גור ארי New member 21/5/07 #7 : ) הדיסלקציה מכה שנית, והכי מצחיק זה שאני משתמש באו מה כבר שנים, ואפילו לא ידעתי את זה. למרות שאני גם משתמש בפוטושופ כדי ליצור טקסטורות ל- או מה. יש למישהו פלאג ין לאו מה שמאפשר לעשות import לקבצים של או-מאמה?
: ) הדיסלקציה מכה שנית, והכי מצחיק זה שאני משתמש באו מה כבר שנים, ואפילו לא ידעתי את זה. למרות שאני גם משתמש בפוטושופ כדי ליצור טקסטורות ל- או מה. יש למישהו פלאג ין לאו מה שמאפשר לעשות import לקבצים של או-מאמה?