באיזה תרוכבת של צמחים ניתן להוריד

ziv222

New member
באיזה תרוכבת של צמחים ניתן להוריד

חום . 2.ואיזה סוג של צמחים יש להוצאת לחה מהגוף ?

0 אור 0

New member
תלוי מאד בנסיבות

צריך לפרט יותר אבל בגדול - נענע ומנטה מסייעות להורדת חום תימין מסייע במצב של שיעול עם ליחה

ziv222

New member
אחלה תודה !

בעיקרון עד אתמול הייתה לי שפעת שמלווה עם חום 38.2 + / - חולשה כללית וקצת כאבי גוף כאלה היום אני מרגיש כבר הרבה יותר טוב אבל אשמח לדעת לפעם הבאה איך אני משפר את הטיפול

0 אור 0

New member
הטיפול הכי טוב בשפעת

הוא מנוחה ושתיה מרובה, אם החום לא מציק או גבוה במיוחד (מעל 39) אפשר גם לא להוריד את החום. לא חייבים לאכול אם לא רעבים, ואפשר להסתפק בתרופת הסבתא הידועה - מרק עוף (או מרק ירקות עשיר לצמחונים). כשהמחלה מתחילה אפשר להיעזר גם במחזקי המערכת החיסונית כמו אכיניציאה (במיוחד בתערובת עם פרופוליס ו/או ויטמין C), וכן אפשר לשתות סמבוק שחור הידוע כקוטל וירוסים.

פעם הבאה...

קודם לראות רופא.. מאד מאד חשוב!!! על מנת לשלול כל מיני וירוסים וחיידקים לא עלינו. שנית, אני ממליצה על אמבטיות חמות על מנת להוריד את החום, אבל לא חמות מידי... ניתן גם לפזר במבער בחדר תערובת שמנקה את האויר והיא מכילה: 3 טיפות מנטה, 2 טיפות אקליפטוס.

ziv222

New member
טוב אז שבוע שעבר שהרגשתי שאני ...

מתחיל להיות חולה קניתי תרופה הומאפתית שצורכים כל שש שעות שלוש;פעמים וזה לא עזר לי . פיזרתי במבער בבית טיפות אקליפטוס וולונדר ולא נראה לי שזה ממש הואיל כי גם אשתי הייתה חולה כמוני עד עכשיו שנינו משתעלים ומלאים בלחה (יש דרך להוציא ).

המבער..

נועד לחטא את האויר מחיידקים אפשריים, ולהשרות אווירה נקייה יותר. במקרה ששניים בבית חולים כמו שאתה מתאר צריך טיפול עמוק יותר מן הסתם. אבל בשביל זה , צריך לפנות למטפל בשמנים או למטפל רב תחומי ... לגבי הומאופתיה, הנסיון שלי עם התחום די רע, כך שקשה לי להאמין בהומואופתיה. יש דרכים טובות יותר לטעמי ברפואה המשלימה ובכלל... בהצלחה.

ziv222

New member
איזה שמנים מכילים בתוכה תמצית הדס ?

מאיפה אפשר להשיג שמנים במחירים טובים כי עד היום הייתי קונה בסופר-פארם . כמו אקליפטוס , לוונדר , מנטה ,וניל ועוד ?

0 אור 0

New member
שמן אתרי הדס?

לא ברור למה את מתכוונת , אבל אם זה בקבוק של שמן אתרי שכתוב עליו הדס, אז זה פשוט הדס. לגבי ספקי שמנים, את מוזמנת לבדוק במאמרי הפורום - יש שם שרשור ספקים מומלצים. נדמה לי שחלק מהספקים המומלצים נמכרים גם בסופר פארם ובבתי טבע.

למעלה