באיזה תרמיל גב לבחור???

dreamer1

New member
באיזה תרמיל גב לבחור???

אני טס עוד חודש לתאילנד ומשם להודו לכמה חודשים התכנון הוא טיול של בין שלושה חודשים לשנה... אחת ההתלבטויות שלי היא באיזה תרמיל לבחור יש כל כך הרבה סוגים והמחירים ממש מטורפים אשמח לקבל המלצה האם תרמיל אחד יספיק או שאני זקוק גם לתרמיל קטן ג´אנס ספורט ? ........................................ בכל אופן המון תודה...

באופן עקרוני תרמיל אחד מספיק..

אבל כשחוזרים צריך עוד תיק אחד בשביל כל הקניות... לי יש תרמיל של LOWE. עלה 200$. שווה כל אגורה. הבעיה שלהם מבחינתי זה שיש יותר מדי כאלה.. באחת הפעמים שחזרתי לארץ [ומזל שזה קרה בארץ..] מישהי הלכה הביתה עם התרמיל שלי, ועל המסוע נותר תרמיל מאוד דומה לשלי [אבל ללא השם שלי שרקום עליו בגדול...] אולי תצטרך תיק יותר קטן ביציאה לטרק וכד´.

אני היתי כל הטיול

עם תיק גב של LOWALPINE 65+15 שהספיק לי ואף יותר מזה הכל לפי דעתי שטויות לך עם תיק שיהיה לך נוח שתרגיש מצוין איתו ושיהיה משהו טוב שלא יתפרק לך באמצע. תיק הוא האמצעי הכי חשוב בטיול אם התיק לא נוח כל הטיול אתה בבאסה כי שם אתה שם את כל הדברים ואותו אתה סוחב כל הטיול ובעצם הטיול הופך לסיוט . לפני שטסתי הייתי בחנות של תיקים אמרו לי קח תיק כזה וכזה נפתח ככה וככה זה דגם חדש עיצוב חדש וכל הבלה בלה בלה יש בו ריץ´רץ´ כאן ופה נפתח ככה וככה קל יותר הכל שטויות. העיקר שנוח לך עם התיק והוא יושב עליך טוב. אם אתה רוצה למצוא משהו טוב במחיר זול כנס לפה. מקווה שעזרתי חתימה טובה ברי

היי חולם...כיף לך...

בקשר לתיק יש לי המלצה אחת וקח אותה לתשומת ליבך...קח תיק אחד,לא גדול ולא ממש קטן,אל תכניס לשם הרבה דברים כי רוב הסיכויים שלא תשתמש במה שלקחת. בגדים שיתאימו לך להודו ולתאילנד תוכל לקנות שם,אין טעם לקחת איתך ג´ינסים או יותר מדי חולצות,קח רק מה שנחוץ-כלי רחצה,מגבת,אני ממליצה על מצעים שתוכל לשכב עליהם בלי לפחד שהמזרון ינשך אותך,זוג מכנס קצר,אחד ארוך,2 חולצות,נעליים לצעידה,סנדלים לצעידה ורחצה,תרופות,משקפי שמש,אולי מוזיקה (מינידיסק או דיסקמן),וספר שתמיד תוכל להחליף במהלך הטיול.באמת שאין צורך לקחת איתך יותר מדי דברים (אה שכחתי-תחתונים ואיזה זוג גרביים ....) אתה תוכל למצוא הכל שם...וכשתחזור תוכל לקנות תיק גדול שם,ולמלא אותו בכל מה שקנית.... נסיעה טובה,תעשה חיים..

למעלה