astral travel
New member
באיזו דרך מגיעים אל צריכת חלבון מספיקה
על ידי אכילת דגנים וקטניות בלבד ? בהתחשב בכמות החלבון בסוגים השונים ובהתפרקותו בחום הבישול נראה כי על מנת להגיע לתצרוכת של 0.8 גרם לקילו ממשקל הגוף יש לאכול כמויות המכבידות על מערכת העיכול אל מעבר ליכולתה לשאת בהן.... לדוגמא אורז מכיל כ-8 אחוז חלבון כך שכדי להגיע לצריכה יומית של 70 גרם חלבון תידרש אכילת 900 גרם אורז...... ואם ניקח קינואה לדוגמא אזי נצטרך לצרוך כ-450 גרם ליום (מוצר נקי, לפני ספיחת המים..) וזאת ללא התחשבות בהתפרקות החומר בחום וזמן הבישול......אזי להיכן הגענו ?
על ידי אכילת דגנים וקטניות בלבד ? בהתחשב בכמות החלבון בסוגים השונים ובהתפרקותו בחום הבישול נראה כי על מנת להגיע לתצרוכת של 0.8 גרם לקילו ממשקל הגוף יש לאכול כמויות המכבידות על מערכת העיכול אל מעבר ליכולתה לשאת בהן.... לדוגמא אורז מכיל כ-8 אחוז חלבון כך שכדי להגיע לצריכה יומית של 70 גרם חלבון תידרש אכילת 900 גרם אורז...... ואם ניקח קינואה לדוגמא אזי נצטרך לצרוך כ-450 גרם ליום (מוצר נקי, לפני ספיחת המים..) וזאת ללא התחשבות בהתפרקות החומר בחום וזמן הבישול......אזי להיכן הגענו ?