באיזו דרך מגיעים אל צריכת חלבון מספיקה

astral travel

New member
באיזו דרך מגיעים אל צריכת חלבון מספיקה

על ידי אכילת דגנים וקטניות בלבד ? בהתחשב בכמות החלבון בסוגים השונים ובהתפרקותו בחום הבישול נראה כי על מנת להגיע לתצרוכת של 0.8 גרם לקילו ממשקל הגוף יש לאכול כמויות המכבידות על מערכת העיכול אל מעבר ליכולתה לשאת בהן.... לדוגמא אורז מכיל כ-8 אחוז חלבון כך שכדי להגיע לצריכה יומית של 70 גרם חלבון תידרש אכילת 900 גרם אורז...... ואם ניקח קינואה לדוגמא אזי נצטרך לצרוך כ-450 גרם ליום (מוצר נקי, לפני ספיחת המים..) וזאת ללא התחשבות בהתפרקות החומר בחום וזמן הבישול......אזי להיכן הגענו ?
 

לקשמי

New member
אם אתה מנסה להגיע

לכמות החלבון שיש בבשר, חבל לך על המאמץ. אנשים שאוכלים בשר צורכים הרבה יותר חלבון ממה שהגוף זקוק לו. אכילה של דגנים וקטניות ושאר מקורות חלבון מן הצומח בכמויות סבירות מספקת לגוף מספיק חלבון.
 

TheFinalCut

New member
לא קשה כלל

רוב האנשים בחברה המערבית צורכים גם כך כפליים ויותר מתצרוכת החלבון המומלצת, שאפילו היא בתורה מכילה מרווח ביטחון ולמעשה מייצרת ערך גבוה ממה שאנו צריכים באמת. הדף הבא מסביר את הנושא וגם איך לקבל די חלבון מן הצומח, ולפירוט מקוצר ר' את הטבלה המצורפת (שנלקחת מאותו הדף).
 
למעלה