באיזו חמאה אתם משתמשים?

CallMeCavanaugh

New member
באיזו חמאה אתם משתמשים?

מאז שהתחלתי להתעניין באפיה, צריכת החמאה בבית הרקיעה שחקים, ועכשיו אני תוהה - האם יש חמאה שנחשבת לטובה או איכותית במיוחד? או שפשוט לוקחים חבילות חמאה של אחת המחלבות הגדולות?
מה עם החמאה הצהובה שנמכרת במשקל? היא ניטרלית או מלוחה? ואם היא ניטרלית, היא טובה לאפיה?

שגיב23

New member
שאלות נכונות

גם אצלי צריכת הריבת חלב השוקולד ועוד כמה מצרכים באצת טיפסו מעלה מעלה

CallMeCavanaugh

New member
אני משתמש בחפיסות של תנובה

אבל יש גם התנובה הצהובה במשקל במעדניות, שהיא גם יותר זולה. זה לא נשמע משמעותי אבל הנה, אתמול קניתי קילו חמאה, ומחר המאגר צפוי לעמוד על בערך 50 גרם (הכנתי בצק עלים אתמול, היום או מחר מתכוון להכין קרם חמאה וקרם פטיסייר).

salo22

New member
אתה לפחות מתחלק עם רבים על כל התוצרת ?

חבל להשתמש בכל כך הרבה חמאה.

CallMeCavanaugh

New member
לא הבנתי את השאלה

אם אני חולק עם אופים אחרים את הקרמים שאני מכין, או אם אני נותן לעוד מישהו לטעום מהעוגות ולא אוכל בעצמי?

אני משתדל לא לאכול הרבה מהעוגות שאני מכין (או מעוגות בכלל) כי ברגע שאני מתחיל אני לא יכול להפסיק. אני מעדיף לשלוח אותן החוצה.
לפני יומיים, למשל, אשתי הגיעה לעבודה עם כיכר בריוש, ואם הכל ילך לפי התכנית אני אגיע מחר לעבודה עם מילפיי.

salo22

New member
נותן לאחרים לאכול..

כדי לחלק את המעמסה הקלורית

CallMeCavanaugh

New member
אה, כמובן

אבל למרבה הצער לא מספיק.

אני אוכל בדיוק מספיק בשביל לא להגיע למצב שאני אומר "ממחר דיאטה".

bali

New member
מנהל
משתמשת בחמאה של תנובה/טרה

מה שחשוב לי זה לדעת שזו חמאה טהורה, ולא חמאה ש"מועשרת" בשומן צמחי, צבע מאכל צהוב וכיו"ב.
לכן גם מעדיפה לקנות את הארוזות שכתוב עליהן מה יש בהן (שמנת מפוסטרת ואם היא מלוחה אז גם מלח, וזהו!) ולא במעדנייה במשקל, כי שם אני לא יודעת איזו חמאה זו בדיוק ומה יש או אין בה.

כשהיה המחסור הגדול בחמאה לפני שנה בערך, קניתי חמאה במשקל במכולת רוסית, והיא לא הרגישה לי 100% חמאה. מאז לא קונה במשקל.

למעלה