CallMeCavanaugh
New member
באיזו חמאה אתם משתמשים?
מאז שהתחלתי להתעניין באפיה, צריכת החמאה בבית הרקיעה שחקים, ועכשיו אני תוהה - האם יש חמאה שנחשבת לטובה או איכותית במיוחד? או שפשוט לוקחים חבילות חמאה של אחת המחלבות הגדולות?
מה עם החמאה הצהובה שנמכרת במשקל? היא ניטרלית או מלוחה? ואם היא ניטרלית, היא טובה לאפיה?
מאז שהתחלתי להתעניין באפיה, צריכת החמאה בבית הרקיעה שחקים, ועכשיו אני תוהה - האם יש חמאה שנחשבת לטובה או איכותית במיוחד? או שפשוט לוקחים חבילות חמאה של אחת המחלבות הגדולות?
מה עם החמאה הצהובה שנמכרת במשקל? היא ניטרלית או מלוחה? ואם היא ניטרלית, היא טובה לאפיה?