באיזו פצירה מומלץ להשתמש לציפורניים טבעיות?
ב בטי נחמיאס New member 11/9/10 #2 jewel collection היי רוני ממליצה לך על סדרת jewel collection של IBD, במארז הזה יש 4 פצירות שונות כשלכל אחת מהן ייעוד ספציפי. מצרפת לך לינק לאתר החברה. שבוע טוב שיהיה. בטי.
jewel collection היי רוני ממליצה לך על סדרת jewel collection של IBD, במארז הזה יש 4 פצירות שונות כשלכל אחת מהן ייעוד ספציפי. מצרפת לך לינק לאתר החברה. שבוע טוב שיהיה. בטי.
ב בטי נחמיאס New member 12/9/10 #4 אין לי מושג אם יש אותן בארץ את שלי קניתי בארה"ב, נסי למצוא אותן באי ביי, (מדובר בקופסה אחת שמכילה את כל ארבעת המשייפים). בטי
אין לי מושג אם יש אותן בארץ את שלי קניתי בארה"ב, נסי למצוא אותן באי ביי, (מדובר בקופסה אחת שמכילה את כל ארבעת המשייפים). בטי
ת תולי01 New member 12/9/10 #6 אני משתמשת בפצירות קרטון עכשיו הזמנתי אחת של OPI מאיביי בדולר וחצי (במסגרת הזמנת לקים שעשיתי, אז יש גם עלות משלוח כמובן).
אני משתמשת בפצירות קרטון עכשיו הזמנתי אחת של OPI מאיביי בדולר וחצי (במסגרת הזמנת לקים שעשיתי, אז יש גם עלות משלוח כמובן).
D DaisyDuke New member 12/9/10 #7 ../images/Emo207.gif מישהי הזמינה לקים של Models own? מאז שגיליתי שיש להם גוון זהה לשל הפראדוקסל של שאנל [מינוס השימר] אני רוצה להזמין, אבל מעניין אותי איכות הלקים. אם מישהי התנסתה אשמח שתשתף כאן.
../images/Emo207.gif מישהי הזמינה לקים של Models own? מאז שגיליתי שיש להם גוון זהה לשל הפראדוקסל של שאנל [מינוס השימר] אני רוצה להזמין, אבל מעניין אותי איכות הלקים. אם מישהי התנסתה אשמח שתשתף כאן.