להוריד לחץ. יש אצלי 27 איש, חילקתי את העבודה, חוץ מקניות לא התחלתי כלום. קניתי חלק מהכילים חד פעמי , יפים ומתאימים למה שתכננתי.
בעלי לצידי בכל והכל יהיה נהדר ומוצלח.
הורידו לחץ זה לא מועיל. אל דאגה.
בישלתי צלי בשר והקפאתי בישלתי לשון והקפאתי
את הכבדים ניקיתי לפני ההקפאה
במוצאי שבת אבשל דגים והשאר בערב חג
חלק גדול של קניות כבר עשיתי כי הפעם עושה כמעט הכל לבד הבעלול לא יכול לעזור חוץ מלטעום חחח
כולם אצלי
תחשבי שאם הארוחה תיראה מעולה ,אבל יהיה חסר בה תיבול,
כול המאמץ והטירחה יירדו לטמיון.
אני אישית מאוד מעריכה את מי שמתנדב לטעום ולעזור לשפר תיבול.
למשל כשאני מכינה רוטב חריף ,אך לא טועמת, לכך תמיד דרוש טועם ,
שבעזרתו משתפר התיבול של מיץ הלימון,המלח השום וכו'.
נהיה בסיכומו של דבר 18 אנשים, קטן עלינו.
העבודה מתחלקת , קניות נערכו, בישולים החל משבת.
שאלה למבינות דבר. טרנד הצמחונות מגיע אט אט לביתנו .(לא אני כמובן, קניבלית מובהקת)
רוצה להכין לביבות מנגולד עם כרישה. הניתן להכין בשבת את הבלילה ולטגן ביום שני?
שלא צריכים לטרוח ולבשל , אנחנו השנה משלמים על ארוחת החג ומתארחים כל המשפחה אצל ההורים שגרים בדיור מוגן ונערך שם סדר מרכזי , גם למחרת לארוחת צהריים . קניות אעשה מחר ובחג השני אארח בקטנה ...
השנה אנחנו במלון,
אני בדרך כלל הייתי מכינה את הבלילה לפעמים גם שלושה ארבע ימים קודם
רק הכנתי בלילה לכרישה בנפרד ומנגולד נפרד דרך אגב הגבעולים הלבנים של המנגול מאד טעימים לסלט
מנקים את החוטים מרתחים עם מעט לימון שלא ישחירו
שומרים עם המים ולפני הארוחה מטבלים עם לימון שמן מלח ופלפל לפי הטעם זה מאוד טעים,
חג שמח