באיזו שעה תרנגול קורא?

kerengil

New member
באיזו שעה תרנגול קורא?../images/Emo133.gif

כולם יודעים שתרנגולים לא קוראים רק בבוקר כדי להעיר את התרנגולות, זאת אמונה שכבר הופרכה. תרנגולים קוראים מלפני עלות השחר ועד החשיכה, כשהתרנגולות הולכות לישון. בלילה הם שקטים וישנים. עכשיו ת'שמעו קטע. יש לי תרנגול שמכיר אותי כי גידלתי אותו ביד מאז שהיה אפרוח. כשאני יוצאת בעשר בלילה וקוראת לכלבים הוא שומע אותי ו... מתחיל לקרוא קוקוריקו בלי הפסקה... חמוד נכון? (טוב, השכנים בטח לא חושבים שזה חמוד).

חחח

אצלי יש מקרה דומה רק שלא איתי יש לי תרנגול צעיר עוד מעט בן שנה! חמוד לאללה אוכל מהיד וכו רק שהוא אוהב להיות שולט בלול! מעליו יש את התרנגול הבוגר הגדול בן כמה שנים טובות והוא תמיד רודף אחריו תמיד כשאני מוציא את התרנגול הבוגר ושם בכלוב חדש אז הזכר השני הולך לבדוק רגע בלול ואחרי זה מנסה לקרוא קריאה קטנה וקצרה כשהוא רואה שאין אף אחד שרודף אחריו הוא מתחיל לקרוא ללא הפסקה כמעט! והולך לרדוף אחרי הנקבות וכ! מקרה מאוד חמוד ומעניין אצלי הם נוטים לקפוץ על דברים גבוהים וכו ולקרוא

אצלי הוא היה קורא כשמישהו היה עובר ליד

הכלוב ממש כמו כלב שמירה תאמיני לי שאם לא היה בעיה עם השכנים (זה לא בדיוק בעיה אלא מניעת בעיות...) אני הייתי משאיר אותו אבל לצערי אנחנו לא גרים בכפר ושכנים קילומטר ממני

למעלה