באיזו תדירות אתם צופים בחינוכית 23?
P porky169 New member 23/2/07 #2 אני פעם ביום../images/Emo134.gif כשיש פרפר נחמד לפני שנה הייתי צופה יותר כשהיו משדרים את רצועת הנוסטלגיה אבל הורידו אותה והיא גם די מיצתה את עצמה בעיקר בגלל ששידרו רק קטעים ערוכים
אני פעם ביום../images/Emo134.gif כשיש פרפר נחמד לפני שנה הייתי צופה יותר כשהיו משדרים את רצועת הנוסטלגיה אבל הורידו אותה והיא גם די מיצתה את עצמה בעיקר בגלל ששידרו רק קטעים ערוכים
א אושרי59בכחול New member 24/2/07 #4 אני לא צופה בטלויזיה כי אין לי זמן אבל אם היה לי זמן הייתי צופה בחינוכית 23 בחוצה ישראל מזל שליבנת לא סגרה את הערוץ
אני לא צופה בטלויזיה כי אין לי זמן אבל אם היה לי זמן הייתי צופה בחינוכית 23 בחוצה ישראל מזל שליבנת לא סגרה את הערוץ
S SupeRonit New member 25/2/07 #5 45 דקות ביום כשיש "מלאכים בלבן"../images/Emo23.gif הייתי רוצה לראות "רק אנחנו" (יום שני 15:30 ) אבל אני צריכה ללכת להתפרנס לפעמים את הלופים אם יש דברים מעניינים ומדיי פעם נשארת על תוכניות הילדים של פעם (..מישהו אמר פרפר נחמד ? ) .
45 דקות ביום כשיש "מלאכים בלבן"../images/Emo23.gif הייתי רוצה לראות "רק אנחנו" (יום שני 15:30 ) אבל אני צריכה ללכת להתפרנס לפעמים את הלופים אם יש דברים מעניינים ומדיי פעם נשארת על תוכניות הילדים של פעם (..מישהו אמר פרפר נחמד ? ) .