באיחור אופנתי של 14 שעות - אמן היום

זה נכון שאף אחד לא מתייחס אליי,

אבל למה שאני אתן לזה להפריע לי?
שנת 93´ – שרה´לה שרון, האחת והיחידה <וטוב שכך?>, האימא של השירה בציבור ושל יונה פעמונה, זוכה במפתיע בקדם עם השיר ´שירו´ תוך שהיא משאירה באבק מאחוריה כרישים ותיקים כמו אדם, פיקה צביק <בשיר מזעזע ובבגדים תואמים >, דורון מזר ועוד. בסוף הקדם הוגשו פרחים לזוכה המאושרת, והיא קירבה את הפרחים אל עבר הקהל והמצלמה ואמרה בנונשלנטיות אופיינית ´הפרחים לצה"ל´- משפט שנכנס מיד לפנתיאון העברי ושימש לירידות מרובות <משהו כמו סאלי פילד עם ה- ‘You love me, you really love me’- בטקס האוסקר>. מלוויה בלהקת ´שירו´ היו ,בין היתר, רחלי חיים וגיא זוארץ <אח של..>, ואת מעצב/ת הבגדים <שכניראה סבלו מעיוורון צבעים קשה, וקיבלו השראה משקי תפו"א בקיבוץ> מחפשים עד היום טובי החוקרים. אלא שהפעם הגויים לא הבינו את הגימיק ההיסטרי שלנו, ושרה´לה חזרה הביתה חפוית ראש עם המקום ה-24 והלפני אחרון- ההשפלה הכי גדולה שספגנו באירוויזיון <ואפילו הלהקה המדהימה והמוכשרת פיג-פונג לא הצליחו, במפתיע יש לומר, לשחזר את הפאדיחה- עם ה´שמייח´ שלהם>. וכאילו זה לא היה לנו מספיק, אז גם בעקבות המיקום הנוראי- לא השתתפנו באירוויזיון 94´. ועכשיו-*סקופ*- שרה´לה עושה קאמבק
– ולא, זו לא בדיחה. היא מופיעה ברחבי העיר הגדולה וכולם שרים ביחד ´ים השיבולים´ – הטענה היא שבגלל המצב הבטחוני הרעוע ומצב הרוח הירוד בעם- אנשים רוצים דווקא לשיר את שירי א"י הישנה והטובה, אז בפעם הבאה שאתם מחליטים לשמוע לאזגו- תבינו כבר שהם אאוט ושימו דיסק של הגבעטרון. הנאה מובטחת. או שלא.

אני דווקא

אהבתי את השיר...אבל אני תמיד מזדהה עם השירים שלנו לאירויזיון אז אני לא פונקציה. אני גם אוהב שירי ארץ ישראל ובנעוריי אף השתתפתי בערבי שירה בציבור ! באמת !

מי אמר פורום וידויים? ../images/Emo8.gif

גם אני הייתי משתתפת בשירה בציבור <היה לנו שיעור כזה בביה"ס- בחיי>, ואפילו הייתי פעילה בלהקת ריקודי העם השכונתית<´באלה הידיים ...´
> אבל באמת שזה לא היה שיר אירוויזיוני.

לפי מה שאני יודע קרלוס סיים

לעבוד והוא אמור להצטרף...מצד שני, יכול להיות שהבחור מותש בכל זאת, זה לא פשוט לעשות את מה שהוא עושה... גוועלד - הורדתי את סלין ואני נהנה מזה...

אחרי קייט וינסלט,

שום דבר כבר לא יפתיע אותי אצלך
. <אני מנסה לבלבל את האוייב שיחשבו שבאמת יש פה דו-שיח בין שני אנשים>.

אני אמשיך לחכות לך במסנג´ר כמו

בחורה בת 16 שמחכה לטלפון מהחבר...למען האמת כרגע אני מוריד את ניו קידס און דה בלוק - אשכרה חבל על הזכרון של המחשב... חוצמזה שזה די ברור שבסופ"ש הנ"ל רק אני ואת נהיה בפורום כל היתר בלונדון או בפריז...זה פורום ישראלים בחו"ל - גירסה 2.1

למעלה