באיחור: ט"ו בשבט שמח לכולם

shellyland

New member
באיחור: ט"ו בשבט שמח לכולם ../images/Emo143.gif

אחרי שסיימתם לטעת עצים
ובטנכם כבר נפוחה מרוב פירות יבשים ומשוועת לקצת אוכל אמיתי
, נזכרתי פתאום שאפשר לעשות כאן שירשור חגיגי לכבוד ט"ו בשבט עם שירים שיש בהם עצים
צמחים
פרחים
ופירות
. - למה? כי זה יהיה נחמד, וכי השירים הברזילאים מלאים בכאלה וכי זו הזדמנות נהדרת בשבילי להשתמש בכל האייקונים החדשים
. - למה רק עכשיו? כי אני קצת איטית (מה לעשות
) וכי בעצם... למה לא? אז יאללה - שרשרו שרשרו!

giba70

New member
שירי עצים ופירות - בתיאבון!../images/Emo143.gif

מיד קפץ לי "אסאי" של דז´באן, אם כי זה לא פרי ארצישראלי במיוחד... אבל יש עליו שיר. וגם "רפאזנדה" של ג´ילברטו ג´יל, עם האבוקדו, המאמאו (פפאיה) וכו´. בקיצור אני בטוח שיש חומר טוב להוצאת אוסף שירי ט"ו בשבט מברזיל. אגב, פירות ים נחשבים?

Baiano

New member
כתבתי את שם השם ושכחתי לשלוח אותו..

אז ככה: Fruta doce Fruto dos meus sonhos Cheira tão madura Flor de todo encanto Bago de jaca, manga, pinha Vou te dar na boca Bago de jaca, manga, pinha Vou te dar na boquinha Tum, tum, goiaba באופן אישי כל פעם שאני שומע אותו זה נותן לי חשק לאכול גויאבה, אבל אם תשימו לב הוא מדבר גם על פירות אחרים (בהתאם לשיר טו בשבט טוב...) אז חוץ מפרסומת רצינית לגויאבה יש לנו את ה"ג´ק פרוט" או JACA (פרי ענק וקוצני כזה אבל מתוק וטעים), מנגו, ופיניה (שזה לא אננס כמו בספרדית, אלא עוד פרי מוזר, ירקרק-שחור אבל בהחלט טעים) בתאבון...

shellyland

New member
אכזבתם אותי ../images/Emo10.gif

הייתי בטוחה שהשרשור הזה יהיה הרבה יותר ארוך.

קראולה

New member
Flor da Pele נחשב?

שיר הנושא מתוך הסרט "דונה פלור נשואה לשניים" (O que sera) נקרא גם Flor da Pele - פריחה בעור. לדעתי זה מאוד ט"ו בשבטי

למעלה