באיחור רב - הפרק של יום חמישי

nick at noon

New member
באיחור רב - הפרק של יום חמישי

אני לא יודע למה לא פתחתי עליו נושא ביום חמישי (ולמה אף אחד אחר לא פתח) אבל אחרי שראיתי אותו שוב הבוקר התחשק לי. זא חוץ מזה שהזמר מל טורמה (האבא של מפיק הסדרה) כיכב שם היה גם פרק די מעניין. אהבתי את זה שרמברנט ידוע אבל בלי שום קשר לשירה. זה עולם שבו הכפיל שלו נעשה לסוכן ממשלתי חשוב. עד עכשיו הוא לא ראה כפיל שלו עושה משהו אחר. (וטוב מאוד שהפעם השימוש באחיו התאום של השחקן היה מוגבל רק למקרים שבהם שניהם מופיעים יחד על המסך, הם לא רק נראים שונה אלא האח משחק את הדמות שונה) בפעם הראשונה שראיתי את הפרק (כשהייתי ילד תמים) לא הבנתי את מה שהסבירו על הסיבה לכך שסאן פרנסיסקו היא כזו ולמה יש כל כך הרבה כוח לארגוני פשע. חוק היובש - חוק שאוסר ייצור או מכירה של משקאות אלכוהוליים שחוקק אי שם בשנות ה20 ובוטל אחרי איזה 10 שנים - מעולם לא בוטל. בעולם שלנו בזמן שהוא היה קיים עלו כמה ברוני פשע גדולים שהרוויחו הרבה מאוד מסיפוק אלכוהול באופן לא חוקי. בעולם ההוא שבו החוק לא בוטל הם המשיכו להרוויח המון. אגב זו אחת הסיבות שבגללה הרבה אנשים תומכים בביטול חוקים אחרים כמו: איסור זנות ואיסור סמים. ועוד הערה בנושא הפרק - קווין הוא אידיוט.

גלבטרון

New member
דווקא כן דיברנו על הפרק...

אני לא יודע למה זה לא כאן, אבל בכל מקרה, הפרק היה נחמד, כל הסיפור עם קויין והכסף היה ממש חסר משמעות אבל הפרק בכללי, נחמד. אגב, הפתיח לפרק הזה (עולם עורכי הדין) הוא הפתיח המקורי לפרק Into The Mystic. הפתיח הועבר לפרק הזה אחרי שטרייסי טרומה הצליח לשכנע את פוקס לתת לו לסגור את הסוף המותח מהעונה הראשונה ואז הפתיח הזה הועבר לכאן. כמובן שהדבר יצר בעיה כי הפרק נפתח בכך שווייד כותבת ביומן שלה, כלומר שהפרק (או לפחות הפתיח) אמור להתרחש לפני הפרק "תסמונת פוסט-טראומת הגלישה". הפרק הזה, יחד עם הפרק "Time Again and World" אלו שתי הפעמים היחידות בהן אנו רואים/שומעים את ווייד כותבת ביומן.

rocket

New member
מעניין מה שכתבת על הפתיח. פספתי

אותו בשידור, אני אראה את ההקלטה בבית. תודה על המידע

GrandPrix2006

New member
זה מאוד יפה שוויד כותבת יומן

אבל איפה לעזאזל היא שמה אותו? והוא לא נהרס אחרי שהיא נפלה איתו לבריכה? בכלל, זה מוזר שהם לא סוחבים לפחות תיק אחד קטן איתם עם בקבוק מים מינרליים או משהו. אני חושב שגם בסדרות לא מציאותיות כאלה, צריך שיהיה טיפת הגיון.

rocket

New member
היתה ביקורת על זה בעבר,

זה לא רק הקטע של היומן, זה בכלל כל הקטע של איפה ואיך הם קונים בגדים? איך הם משיגים כסף כל הזמן? למה אין להם תיק שהם לוקחים איתם או משהו כזה? ... אחרי הביקורת בעונה 4 או 5 (לא זוכרת בדיוק) הוסיפו קטעים בהם רואים את מגי ורמי נכנסים לחנויות בגדים ... לא שזה פתר את כל החוסר הגיון

GrandPrix2006

New member
בגדים וכסף זה לא הבעיה

תמיד אפשר להכנס לחנות בגדים, למדוד ולגלוש בלי לשלם. וגם יש כל מני דרכים להרוויח כסף ובכמה עולמות ראינו אותם מוצאים עבודות. אבל למה הם לא סוחבים איתם איזה בקבוק מים או משהו כזה? מה יקרה אם הם יגיעו לעולם בלתי מאוכלס ללא מי שתיה? (אולי הם הגיעו לכזה ואני לא זוכר
). קשה לסחוב תיק גב עם כמה דברים בסיסיים בפנים?

lordof the

New member
אבל למי איכפת ?

זה כמו שבסדרות כמו 24 לא רואים את ג'ק באוור הולך לשירותים, אוכל, ישן או שותה, למרות שמדובר ב 24 שעות ! אלה פשוט פרטים שגרתיים שלא מוסיפים לכלום, וסתם יתפוס זמן מהפרק. פשוט צריך להניח שבין פרק לפרק הם קונים בגדים, מרוויחים כסף וכו'...

rocket

New member
למה אידיוט ? ../images/Emo4.gif

אני אישית לא אוהבת את הפרק הזה. כל הקטע של המאפיה פשוט לא מובן לי ולא מעניין אותי.

nick at noon

New member
מפני שברגע שמופיעה בחורה

הוא מחייך כמו אידיוט וחייב להציל אותה. ואם זה לא מספיק הוא עושה את זה שוב גם בפעם השניה, אחרי שהיא גנבה ממנו.

למעלה