באיחור של יום, KiTARO בתל אביב

SickBar

New member
באיחור של יום, KiTARO בתל אביב

שלום לכולם וערב טוב. אני כל כך מתרגש מההכרזה הזו ואני מרגיש שכבוד הוא לי לחלוק אתכם את המאורע. ביום ראשון הקרוב, 16/11/2003 אנחנו פותחים ברח' מרכז בעלי המלאכה 12א', צמוד לשינקין ולרח' קינג ג'ורג' את הסניף השני של KiTARO. מעכשיו גם אנשי המרכז יוכלו לבקר אותנו וליהנות מכל מה שיש לנו להציע, במיוחד בתחום הספרות והטארוט שמעניין יותר את אנשי הפורום, אך גם בשאר התחומים בהם אנו נוגעים – פסלוני פיות, נרות, אבנים, אומנות ועוד. הטלפון בחנות החדשה 03-6299320 מפה מצורפת לנוחיותכם. אך לא רק סניף חדש בחדשות אלא גם קטלוג מקוון עלה לרשת ניתן להציץ בו ב http://www.kitaro.co.il/catalog/ בקטלוג כרגע ניתן לראות רק את הספרים ואת החפיסות המיוחדות שאנו מחזיקים אבל אנחנו ממשיכים לעדכן אותו ולהוסיף לו עוד ועוד מוצרים. אתם יכולים להיכנס כבר עכשיו וליהנות מהמגוון. מי שירצה להזמין יוכל להרים טלפון או לשלוח אימייל ואנחנו נשמח לעזור. לשולחים באימייל נא לשלוח את שם המוצר ומספר קטלוגי, שם וטלפון ואנחנו נחזור אליכם בהקדם האפשרי. המחירים בקטלוג הם המחירים המלאים לפני הנחת חברי מועדון. אני מקווה מאוד לראות אתכם בחנות בתל אביב ולשמוע מכם כאן ובאימייל.

מיכל328

New member
זה פשוט נפלא!

הצצתי בקטלוג של הספרים שלכם - סוף סוף ספרי וויקה נורמליים! אני אבקר בחנות בת"א ביום ראשון! רק שאלה, יש לכם רק פסלוני דרקונים ופיות? או שיש לכם פסלוני חיות נוספים? (אני מחפשת פסל של עורב)... תודה מראש! מיכל

SickBar

New member
פסלים אחרים

יד גם ציפורים חיות אחרות, מגיעים כל הזמן גברים, תגיעי ונדבר זיו

L e s t a t

New member
רק על זה אתה חושב?

"מגיעים כל הזמן גברים, תגיעי ונדבר" מדברים על פליטת פה פרוידיאנית

למעלה