באיחור של יומיים...
אקוסטית!!

באיחור של יומיים... ../images/Emo65.gif אקוסטית!! ../images/Emo65.gif

קרדיט לדניאל שהעלה את זה בשנה שעברה. אז מה, יומולדת 3 לאקוסטית ?
- האם היית בהופעה האקוסטית? - איך היה? - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: - קנית את הדיסק? - יש לך את הפוסטר של ההופעה? - ליד מי ישבת בהופעה? - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית? - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה? -ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה? כמו כן השרשור הזה הוא גם מקום לספר חוויות, להעלות תמונות וכל זה... [ישורשר מאוחר יותר לשרשור שפתחה עדי, אנד'ר לוסט סול].

Dug E

New member
../images/Emo168.gif.

- האם היית בהופעה האקוסטית?
- איך היה? לא ישכח לעולם..וזה הרבה מעבר להופעה עצמה. - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: אני ממש אוהב את סמי בביצוע תום, לא קל, מחפש תשובה, מקום אחר - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: עידן האלוהים (הרבה יתנגדו לדעה הזו) - קנית את הדיסק?
- יש לך את הפוסטר של ההופעה? היה, אבל לא זוכר למי נתתי אותו (ענבר? אוחנה? עדי?) - ליד מי ישבת בהופעה? איילת וטלי - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית? כן..וקצת יותר אקוסטית..למרות שאני מעדיף קונצרט קלאסי עם סימפונט רעננה או הפילהרמונית. - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? לא..אני רגיל להיכל התרבות מההופעות של ריטה...אולם הבית שלה
. - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה?
-ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה? לא הייתי מתנגד לעוד אחת.

Eldarch

New member
אההה

- האם היית בהופעה האקוסטית?אכן - איך היה?נהנתי מאד - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה:קשה..היו כמה. - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה:סמי - קנית את הדיסק?כן - יש לך את הפוסטר של ההופעה?לא
- ליד מי ישבת בהופעה?אמממ..ליד חברים שלי ואמחורי מאיה ובן:) - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית?לא. חד פעמי זה חד פעמי.. - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב?לא - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה?לא -ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה?והיה טוב.

אקוסטית!!!

- האם היית בהופעה האקוסטית? ברור - איך היה? מדהים! שווה כל גרוש! - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: לא קל - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: סמי. בלי ספק. - קנית את הדיסק? ביום שהוא יצא. - יש לך את הפוסטר של ההופעה? לא
- ליד מי ישבת בהופעה? נדב ואיציק - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית? לא חושבת... - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? ממש לא האמת. - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה? לא. -ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה? מעולה שהיה!!!

אה... משפט ששמעתי השבוע על ההופעה...

-מה?!?!?! שילמת יותר ממאה שקל על כרטיס?!?! מה את דפוקה?! - כן נו... זאת הופעה אקוסטית.. - או קיי! אז החשבון חשמל שלהם נמוך יותר!

3ברלד3

New member
בוקר טוב =)

- האם היית בהופעה האקוסטית?
- איך היה? וואלה פנאן - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: אממ ליפול (ההתחלה) - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: אמממ אלה נראה לי - קנית את הדיסק? משו בסגנון =) - יש לך את הפוסטר של ההופעה?
- ליד מי ישבת בהופעה? אמממ עומר יעלה ואשבל - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית?
- גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? לא זוכר חח - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה?
-ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה?חופשי

כפרע עלייך...

האם היית בהופעה האקוסטית?ברור - איך היה?מדהים...הם פשוט היו מול העיינים שלי - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה:באוויר - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה:סמי יכול להיות - קנית את הדיסק?קיבלתי מתנה - יש לך את הפוסטר של ההופעה?לא - ליד מי ישבת בהופעה?שיר... - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית?ברור...ויותר טובה - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב?לא היה אכפת לי...שורה ראשונה אמצע
- ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה?לא..באזור שלהם -ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה?לא...היה טוב

little WhiSper

New member
אקוסטית...

- האם היית בהופעה האקוסטית? ל א !. - איך היה? - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: - קנית את הדיסק? כן - יש לך את הפוסטר של ההופעה? - ליד מי ישבת בהופעה? - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית? כן!!! - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה? -ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה? ושיהיה עוד.

The Kinslayer

New member
גנבת!../images/Emo12.gif

- האם היית בהופעה האקוסטית? ודאי! - איך היה? היה נהדר! - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה: באוויר!
- הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה: תעזור לי.
- קנית את הדיסק? ברווור. - יש לך את הפוסטר של ההופעה? לא.
- ליד מי ישבת בהופעה? לייד מישהי ישנה, מאחורי אברי. - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית? כן, זה יכול להיות נחמד. - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב? לא סתם כתבתי את השאלה הזאת.
- ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה? לא סתם גם כתבתי את השאלה הזאת.
-ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה?
.

Dug E

New member
אני לא מבין איך כולם חושבים שסמי היה גרוע

אני ממש אוהב תביצוע של תום, אפילו יותר משל אורית. והעיבוד מהאקוסטית רק מוסיף.

Z A M i

New member
בא לי להתמרמר שוב..../images/Emo13.gif

- האם היית בהופעה האקוסטית? בחצי ממנה..
- איך היה? היה בנ"ז. - הביצוע הכי טוב לדעתך מההופעה:מחפש תשובה,גנווה,הימים שלנו. - הביצוע הכי פחות טוב לדעתך מההופעה:הזמן שלך? לא יודעת. - קנית את הדיסק? כן. - יש לך את הפוסטר של ההופעה?לא.. - ליד מי ישבת בהופעה?ענבר. - היית רוצה שתהיה עוד הופעה אקוסטית?
. - גם לך הכיסאות בהיכל התרבות הכאיבו בגב?לא ישבתי עליהן מספיק.. - ישבת באיזור של הקרובי משפחה בהופעה? ישבתי באזור של המרוחקים, אם כבר.
-ולסיכום: האקוסטית- טוב שהיה? טוב שהיה, אבל התזמון היה גרוע..

למעלה