באיחור של מספר שנים- שלום

Anastasia plus1

New member
באיחור של מספר שנים- שלום

היי כולם סוף סוף נרשמתי לפורום- אני דיי דינוזאור בכל מה שקשור לפורומים ובלוגים. עד עכשיו רק קראתי ולא לקחתי חלק פעיל בשום פעילות. אבל אחרי ההופעה הבנתי כמה זה חשוב להיות חלק מהעשייה. למרות שאני מתה על הלהקה הזו עוד מצאת האלבום הראשון שלה בחו"ל,ף לפני שהעלבום בכלל הגיע לארץ- הבאתי אותו ביבוא אישי. כי בכל חנות אפשרית בארץ נתנו לי אז מן מבט מוזר כזה של 30 SECONDS...מי? בטאוור רקורדס ובאף מקום הם לא היו במחשב אפילו. ופתעום ללכת להופעה שלהם ולראות את כל הקהל המדהים שהגיע היו מדהים בעיניי. אז החלתתי להצטרף סוף סוף

maya254

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

Welcome לאשלון הישראלי! אני בטוחה שתהני פה בפורום, יש פה אנשים מדהימים!! ההופעה אכן הייתה מדהימה והוכיחה לכולנו שאם רוצים אז חלומות באמת מתגשמים.. עכשיו כל מה שנותר לעשות הוא להמשיך להיות פעילים וכמובן להביא אותם שוב!

Anastasia plus1

New member
תודה מאיה

בן זוגי לא ממש התחבר אליהם לפני ההופעה- הוא לא ממש שמע אותם לפני זה, ואחרי ההופעה פתאום הוא שם שירים שלהם על דעת עצמו. והוא אפילו הודה שהיה שמח ללכת לעוד הופעה אם זה היה אפשרי. אבל לצערי יש לנו קטנטן בן שנה ושמונה חודשים- אז נסיעה לחו"ל לא באה כרגע בחשבון. יאמר לפרוטוקול שההופעה הזו הייתה הפעם הראשונה שבה שנינו יצאנו לבד בלעדיו, מאז שהוא נולד. עד עכשיו לקחנו אותו איתנו לכל מקום. אבל כשהם יבואו עוד פעם אני בטוח אקח אותו גם- כי הוא דיי אוהב את השירים במיוחד את c.t.t.e -זה מצחיק לראות פעוט בן שנה ושמונה צועק NO NO NO ועושה אגרופים באוויר- אולי אני אסריט את זה.

maya254

New member
וואו :)

חחחח יוואו את חייבת להקליט את זה! אפשר לשלוח ללהקה, הם יתלהבו מזה!! ואיזה נחמד לצאת עם הבן זוג להופעה! אין ספק שנהניתם..
ואני ממש שמחה שהבן זוג שלך התחיל לאהוב אותם :] עכשיו כמו מה שנותר לעשות הוא לחכות שהם יבואו שוב.. ישראל על המפה.. הם ממש התלהבו מאיתנו ואני בטוחה שהם יבואו שוב! השאלה מתי ;)

ברוכה הבאה

וואו נחמד לראות אנשים שאוהבים אותם עוד ממש מההתחלה.. אין הרבה כאלה
אני שני, בת 20 מפ"ת אני שמחה שנהנית בהופעה. אני מקווה שגם בפעם הבאה שהם יבואו יהיה כזה אדיר
תהני

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אופקיטה בת 18 מחיפה השתלבות נעימה! ותמיד טוב לראות אנשים מעל גיל 15 פה בפורום
מקסים לקרא איך את מגדלת את הקטן שלך..לגדול על 30STM זה בהחלט קלאסיקה!

Anastasia plus1

New member
בממוצע זה כן יוצא 15

אם תכחי את הגיל של שנינו ותחלקי ל 2 זה בידיוק מה שיצא 15 :) זה דיי ברקע כל הזמן- אני יותר עם רוק על גווניו,( לכיוון הכבד יותר) ובן זוגי יותר בקטע של קאנטרי ורוק קלאסי- אז מה שקורה ששרוב הזמן שומעים בבית משהו נטרלי יחסית ו30 SEC דיי עונים על ההגדרה- זה מצחיק כי יש לו שירים ספיציפיים שהוא ננעל עליהם ודורש אותם- והא מעדיף יותר מהמוסיקה שלנו מאשר שירי ילדים- ששם הרשימה קצרה יותר וכוללת 7 שירים בלבד

Anastasia plus1

New member
מצחיק

הקטן שלי לא יודע להגיד NO הוא אומר נום, אז כשהוא רוצה את השיר CTTE שלאחרונה רץ אצלינו בלופ הוא אומר נום נום ועושה אגרופים ביד, אבל איך שאני באה עם המצלמה עליו הוא מפסיק- לא נורא אני עוד אתפוס את זה

למעלה