המון ../images/Emo49.gif ו../images/Emo207.gif -התנצלות פומבית
אז קודם כל
לכולנו (או לפחות לכל מי שעדיין כאן, ובזמן האחרון נדמה שיש הרבה יותר כאלה ממה שאני חושבת). מאחלת לפורום המשך התאוששות מתקופת היובש הארוכה שהיתה השנה, ועוד הרבה דיונים פוריים ומעמיקים. מאחלת לנו שזה אכן יהיה
חם לכל צוותי החירום באשר הם, שיהיה שווה להיכנס לכאן מדי יום, למקום של למידה, מפגש והחלפת חוויות. ובהזדמנות זו,
לטובת התנצלות, שמתברר שאני חייבת כאן למישהו. למי שזוכר, פעם חגגנו כאן המון ימי הולדת להמון אנשים. בעונה הזאת יש יום הולדת לרבים מחברי הפורום, ובאיזה שהוא שלב הוא התמלא בשרשורי מזל טוב. ואז, לפני כשנה כתבתי בהומור ובהתלהבות את
ההודעה הזאת. מתברר שהיה מי שנפגע מההודעה, וחשב שהיא מביעה ביקורת, ולא היא. התכוונתי להביע בה את התלהבותי.
אז אני מתנצלת בפני מי שנפגע. אני מאוד שמחה שחוגגים ימי הולדת בפורום, ואני חושבת שזה חלק ממה שהופך אותו לבית ולמקום שכיף להיות בו. אני מקווה שהתנצלותי תתקבל, וגם בתחום זה הפורום ישיב ימיו כקדם. ולכל מי שהיתה לו יום הולדת בשנה האחרונה, ולא חגגנו לו מסיבה זאת - אני מתנצלת באופן אישי על חלקי בכך. שתהיה שנה מוצלחת לפורום ובכלל, ושחמש השנים הבאות תהיינה טובות הרבה יותר, ו
לכל מי שעושה את הפורום למה שהוא היום, ובעיקר למנהלים שמשקיעים שיהיה פה נקי וכיף
|ייון|