באילו סרטים ישראלים מופיעות נשים בעירום

רשימת סרטים ושחקנים ישראליים בעירום

רשימת סרטים ותוכניות ישראליים עם הופעות עירום אין חלוקה לפי עירום מלא או חלקי: נשמח למידע נוסף!

emh

Member
הדודה מארגנטינה לא ברשימה...

סרטי המתיחות של יהודה ברקן נחשבים?

MovieMaster

New member
אפשר להוסיף גם את נטלי עטייה

שהופיעה בעירום במיני-סדרה הישראלית "אגוז" של אלי כהן מ1999. וגם את בקי גריפין בסרט "מתנה משמיים" של דובר קוסאשווילי מ2003. .

MovieMaster

New member
במקרה של "מתנה משמיים" השאלה הנכונה היא מי לא

אז מה שבטוח זה שאנעה בוקשטיין ואנלי הרפז לא התפשטו בסרט הזה. ואגב, בדקת לאחרונה את תיבת המסרים שלך?

MovieMaster

New member
מסתבר שכן

לפי מה שהיא עצמה סיפרה בראיון שנערך איתה, היא היחידה שנשארה עם בגדים בסרט הזה.

PRINCESS GINA

New member
עם הרמה הירודה של הסרטים הישראלים...

את צריכה לשאול באיזה סרט לא מופיעות נשים בעירום מלא! גם בכנפיים שבורות ובסוף העולם שמאלה יש עירום מלא... ובכל סרטי אסקימו לימון, דיזינגוף 99 וכל סרט בהשתתפות ענת עצמון, ועוד רבים ולא כל כך טובים...!

MovieMaster

New member
אפשר לחשוב שבסרטים לועזיים אין עירום...

אפילו בסרטים של הבמאים הכי נחשבים יש סצינות עירום, גם חלקי וגם מלא. למשל רוברט דה נירו ביחד עם ז'ררד דפרדייה, השתתפו באחת מסצינות העירום אולי הכי חודרניות שיש, אפשר לקרוא לזה ממש קטע מסרט פורנו, בסרטו של ברנרדו ברטולוצ'י "1900" מ1976. ואני אפילו לא אתאר מה מתרחש בסצינה הזאת, מפאת כבוד לפורום שלא נועד לכאלה תיאורים... אני רק אומר שבאף סרט ישראלי עדיין לא הופיע כזה קטע.

PRINCESS GINA

New member
נועזים...אבל לא מספיק....

אני אומרת שעירום בסרט ישראלי, הרבה פעמים נותן תחושה של "נועדתי למטרת קידום הסרט"... בסרטים לועזיים, מוצאים את הדרך לעשות את סצנות העירום בצורה אנלגנטית שתשתלב עם הסרט ולא תהיה צורמת. לא יודעת אין להסביר את זה..זאת מעיין תחושה...

MovieMaster

New member
אבל לא בכל סרט ישראלי יש עירום

וגם באלה שכבר יש, יש הרבה פחות סצינות עירום משיש בסרטים לועזיים. אפילו בנחשבים ביותר.

MovieMaster

New member
לא הבנתי בשביל מה היא בכלל מחפשת סרטים...

עם עירום מלא... ועוד ישראלים...

למעלה