באילו עוד כלים אתם משתמשים?

tlingit

New member
באילו עוד כלים אתם משתמשים?

כל מאמן אישי מביא איתו גם את נסיון חייו וידיעותיו אל האימון. שמענו על דמיון מודרך, קלפים, וכדומה. האם אתם משתמשים בהם באימון? אילו עוד כלים אתם עצמכם משלבים באימון? או שראיתם מאמנים אחרים משלבים באימון שלהם?

ארגז כלים

ארגז הכלים שלי מכיל בין השאר את הכלים והתחומים שאני מאמינה בהם ואת אלו שאני גם חזקה בהם המישור הרוחני - הוא שדה עבודה מאד פורה עבורי. אני מאמינה בעבודת מודעות רוחנית (ובמקרה שלי מתבססת על התפיסה הבודהיסטית) ולכן משתמשת גם במדיטציה, ממליצה מאד עליה למתאמנים ובמקרה הצורך גם מדריכה בכיוונים השונים שלה. במקרים מאד מסויימים ומתוך אמונה בעבודה באמצעות אנרגיות נכונות - אני פוגשת את המתאמן בשטח פתוח ואנחנו עושים מפגש אימון תוך כדי הליכה בטבע. המישור הניהולי - הוא השדה המקצועי המקורי שלי. אותו אני מלמדת עד היום באוניברסיטה ומכירה היטב גם מהיותי יועצת למנהלים. הידע והנסיון במיומנויות ניהול שונות גם הם עומדים לרשותו של המתאמן. דמיון מודרך - גם הוא כלי עבודה אפשרי עבורי. עברתי הכשרה ארוכה בשימוש בכלי ובמקרים מסויימים, כשיש צורך וגם נכונות - אני משתמשת גם בזה. ארגז הכלים רק גדל, אצל כולנו. רק טוב, ענת

tlingit

New member
השאלה היא אילו כלים כדאי ללמוד

כדי להרחיב את "סל הכלים" באימון האישי.

סל כלים

לכל מאמן אני ממליצה למצוא את החיבור האמיתי שלו לסל כלים. לחפש את היחוד שלו בהתנהלות בחיוו, באיזה סל כלים הוא משתמש. ולהתמקצע.

ruthei

New member
באילו עוד כלים אתם משתמשים

מלבד הביטוי באמצעות הכתיבה, אני משתמשת במשימות הבעה בדרכי אמנות מגוונים: פיסול, ציור, עבודת עץ, קישוטים לעוגה, עובדת גינון -סידור גינה, עוגות מיוחדות – הכל לפי התנאים והצורך. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

ruthei

New member
לבקשת הבהרה

כשיש מתאמן שמתקשה להביע במילים רעיון מסוים, והוא מרגיש שיש לו מה "לומר", יש מקום להשתמש בדרכי הבעה אחרות. כמובן, הכל לפי מה שמתאים למתאמן. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

tlingit

New member
זה באמת רעיון

וכיוון שלא חשבתי עליו
הוספתי לי - למחשבה להרחבות בעתיד ולאפשרויות הפרושות לפני כבר עתה
מה גם ששמתי לב שפרשת מגוון מרתק במיוחד של מדיומים להבעה... הוקסמתי
תודה

ruthei

New member
../images/Emo13.gifזה באמת רעיון

חן חן על הפרגון ועל הכל. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

למעלה