באילו שמנים ניתן להשתמש לעיסוי

ושאלה נוספת בבקשה../images/Emo39.gif

היכן אני יכולה להשיג תמצית פטל אדום ולא תה או עלים?

avorly

New member
השמנים שהזכרת,

הם הכי מתאימים לעיסוי הפירנאום. אגב, בהצלחה בלידה.

אנדראה

New member
רגע רגע!!!

נבט חיטה כבר לא מומלץ לעיסוי פרינאום!!! שקדים בסדר גמור. את התמצית תוכלי לבקש שיכינו לך בבית טבע איפה שיש את העלים. בהצלחה ולידה קלה. דרך אגב- אני קניתי שמן שקדים חדש והבאתי איתי לחדר לידה. ביקשתי מהמיילדת שתשתמש ולמזלי לא היה צורך בחתך אבל זה מאוד אינדיבידואלי. המון המון הצלחה.

yoelnd

New member
וגם....

היי ניתן להוסיף לשמם שקדים גם קצת שמן לבנדר המסייע לרקמות העדינות במתיחה. מרגיע ומשקם. גם לאחר הלידה ניתן להשתמש בו לכל מצב !!! רק בריאות ובמזל טוב!

ebony

New member
שניייייהההההההה

טוף אז שמן שקדים מומלץ לנשים בהריון לעיסוי פירנאום בגלל האין לו ריח חזק ונוראי כמו לשמן נבט החיטה אבל חייבים לזכור ופה אף אחד לא הזכיר את זה שלשמן שקדים חייבים להוסיף לפחות 20% של ויטמין E אחרת כל העניין לא שווה מה שעושה את העור אלסטי בשמן נבט החיטה זה הויטמין E ולכן אני אישית מעדיפה והמליץ על שמן נבט חיטה כי הוא מגיע בצורתו הבסיסית מוכן כבר עם הויטמין בתוכו. חוץ מזה חייבים לזכור שאת עיסוי הפירינאום מתחילים לעשות אם זאת לידה ראשונה באמצצע החודש ה8 ואם זה הריון שני והלאה והכל היה בסדר בראשון אפשר מתחילת ה8 אבל מה שחשוב בכל העיסוי הזה זה הויטמין E אחרת העיסוי הוא סתם להנאה ולא שוווה כלום אבונית

ebony

New member
שמן ויטמין E

מגיע בבקבוקון קטן ונוראה קשה להוסיף אותו כי הוא כבד מאוד בעיקרון אמורים לטפטף אותו לתוך השמן כמו שמטפטפים שמן אתרי.. בגלל הקושי הזה והמדידה שצריך לעשות אני מעדיפה להשתמש בשמן נבט חיטה שכבר מכיל בתוכו בצורתי הטיבעית ויטמיןE

עכשיו הבנתי ../images/Emo3.gif

לא כתבתם קודם שמן ולא הבנתי איך התכוונתם לויטמין.

shlomits

New member
הי עפרונית ../images/Emo24.gif

שמעתי מדולה שגם שמן נר הלילה מאד מתאים לעיסוי הפרינאום כי יש לו סגולות מרככות.

למעלה