1. ברזיל הקטנה - לא רחוק מ"קאזה דו ברזיל", לוקחת אותה בהליכה עם שתי הרגליים קשורות מאחורי האוזניים סגנון דומה של אכול כפי יכולתך, הרבה פחות "שואו" ומסביב אבל בשרים טובים בהרבה. 2. "Eddie's Hideaway" - מסעדה בסגנון צרפתי (אם אני לא טועה), שקטה ועם סטייקים נפלאים.
יש מסעדה מעורבת פירות ים ובשרים ושילובים שלהם היא נקראת ברקודה .....בפעם האחרונה דגמנו שם מנה של זנבות לובסטר בשמנת חמאה שום וקוניאק ואחר כך מדליוני פילה יען שנצרבו קלות על האסכלה ואחר כך קיבלו רוטב צדפות מדהים .... מה שכן ...לא זול ...
חזרתי לפני כמה שעות מאילת עם תובנות בול ../images/Emo3.gif
אז ככה: קאסה דה ברזיל.. נחמד אבל מתיש להמתין שעה וחצי לבשר המשובח כשבנתיים תוקעים לך קבב [טעים טעים אבל יש גבול] ונקנקיות.אה וגם לא נשכח שכל הטארארם יקר בטירוף וזה עוד בלי התוספת של הכבד אווז. מפלט האחרון- יום שיש בבוקר.. בשר מעולה!! פירות ים טעימים וטריים . גם המוסיקה ממועדון הויליג' היתה סבבה ..מחיר סביר ואפילו זול יחסית לאיכות הטובה.. מה שכן.. מלצרית מעצבנת שהיה עדיף שלא היתה באה למשמרת שלה אם כל שניה רבה עם החבר שלה בטלפון תוך כדאי שהיא מגישה. ברזיל הקטנה= מקום מגניב שדגמתי בפעם הקודמת .. זכור לי שירות טוב ואוכל איכותי.. המחיר לא ממש זכור לי. תהנו.
הרי בלי זה חופשה היא לא חופשה. באמת תודה לכולם, לא אוכל לדגום הכל, בין היתר מחוסר זמן וכן, גם תקציב. כנראה ש"נלך" על ברזיל הקטנה והמפלט האחרון, למרות ביקורות שליליות לא מעטות ברשת. סומך על המלצותיכם כמובן.