והנה שילגיהבאיקסי יוצאים ילדים יפים...ושמחים..
זאת ענת שלי בפוזה אופיינית. היא הוכחה לכך שמאיקסי יוצאים ילדים מוצלחים... (טוב, אני אמא אובייקטיבית). היא נותנת לי את הכוח לטיפולים בשלוש השנים האחרונות.
איזה מקסימה!!והנה שילגיה
הוכחות חיותאיזה מקסימה!!
אין לך מושג כמה אני זקוקה עכשיו לכזו צפירת הרגעה! גם לי עשו איקסי למרות שמאוד התנגדתי ואני פוחדת מנזקים בגלל התהליך. אני זקוקה להוכחות שילדי איקסי הם רגילים ומקסימים ושלמים כמו "טבעי". אני רק בתחילת הדרך וזקוקה לשלוות נפש לאורך ההריון.....
הוכחה נוספת הן יעל ומיכלאיזה מקסימה!!
אין לך מושג כמה אני זקוקה עכשיו לכזו צפירת הרגעה! גם לי עשו איקסי למרות שמאוד התנגדתי ואני פוחדת מנזקים בגלל התהליך. אני זקוקה להוכחות שילדי איקסי הם רגילים ומקסימים ושלמים כמו "טבעי". אני רק בתחילת הדרך וזקוקה לשלוות נפש לאורך ההריון.....
מקסימה אמיתית!!!!באיקסי יוצאים ילדים יפים...ושמחים..
זאת ענת שלי בפוזה אופיינית. היא הוכחה לכך שמאיקסי יוצאים ילדים מוצלחים... (טוב, אני אמא אובייקטיבית). היא נותנת לי את הכוח לטיפולים בשלוש השנים האחרונות.
כולן בנות.... זה רק מקרה?....באיקסי יוצאים ילדים יפים...ושמחים..
איזה בונבוניתהבאיקסי יוצאים ילדים יפים...ושמחים..
חתיכים חכמים ומאושריםבאיקסי יוצאים ילדים יפים...ושמחים..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.