באיראן מכחישים את השואה-

רצסמיזד

New member
באיראן מכחישים את השואה-

ובישראל מכחישים את התורה!!! האם זה לא יותר פוגע ביהדות מאשר הכחשת השואה? אז מה לכם כי תלינו על חרדים שהלכו לכנס הכחשת שואה בטהרן? הם פשוט רצו לנקום בכם על הכנסים שלכם להכחשת התורה...

לא מקובל עלי מה שאתה כותב

א) לקחת כינוי של האיוב הגדול זה לא רציני ב) למרות שאני אדם לא מאמין אני רואה בספר התורה והתנך חלק בלתי נפרד מהעם היהודי . ג) כשאתה כותב "חרדים " נא לדייק הלה "נטורה קרטא" אנטי ציונים ושונאה מדינת ישראל כפי שכתב בני ,אינני זקוק לעזרת של האירנים כידי לדעת הם היה שואה או לא מספיק ש2/3 מבני משפחתי נספו באושויץ ואבי ז"ל ניצול אושויץ סיפר לי מה היה שם אני גאה להיות ישראלי יהודי עם המחשבות שלי בארץ ישראל . סבא אריה .

רצסמיזד

New member
סבא אריה

אם מספיק לך זה שאביך סיפר לך מה היה באושויץ אז צריך גם להספיק לך זה שאביך או סביך סיפרו מה היה בהר סיני או במצרים שהוא שמע מאביו ששמע מאביו וכו` עד אלה שראו את זה בעיניהם והעבירו לילדיהם וילדיהם לילדיהם עד היום! ולכן כמו שהשואה היא עובדה היסטורית גם קריעת ים סוף ואגב לידיעתך מצאו כתבים עתיקים באיזור הפירמדות במצרים שבהם המצרים מתארים את הסבל שהם עברו ועשרת המכות וזה עובדה!

כל עם ישראל היו במעמד הר סיני

גם אני! היא לא נתנה רק לחרדים אפילו החרדים לא מוזכרים במקורות. עם ישראל נזכר.

רצסמיזד

New member
האיראנים הם אויבים גדולים שלך

אבל לא שלהם כלומר הם לא נגד יהודים אלא נגד ציונים שגזלו אדמה מוסלמית קדושה אז לכן נטורי קרתא הולכים לשם כדי להכריז שהמדינה שמכשירה הומואים לא מיצגת את היהדות אלא את הציונות אם המדינה היתה נקראת בכל שם רק לא ``ישראל`` אף אחד לא היה הולך לאיראן כדי לומר שהיא לא מיצגת את עם ישראל המקורי...

אפילו שאתה מדבר שטויות

אני לא מוחק אותך. להראות שגם בתוכנו אנשים כמוך או כמו החרדים שנסעו לאירן. מה אפשר לעשות, אם היית מדבר כאלה שטויות במאה שערים היו תולים פקשוילים נגדך או עושים לך "פולסא דנורא" . ה' בירך אותנו שאתה במיעוט ולא מייצג את עם ישראל ואת היהדות.

רצסמיזד

New member
אני???

זה הדבר האחרון שאני יעשה או הראשון שאני לא יעשה ללכת לאיראן כי אני מתנגד גמור לשיטתם רק הסברתי לך את דעתם פשוט אתמול אמרו בחדשות ערוץ 2 שהם לא מצליחים להבין את הראש שלהם גם אחרי ראיון איתם אז הסברתי לך את הראש שלהם אבל מכאן ועד שאני יסכים עם זה? עוד הדרך ארוכה

החרדים שהיו באירן

הם פלג קטן מאוד בשם "נטורי קרטא" אנטי ציונים, כל דבר שכרוך בציונים הם נלחמים נגד. גם היה פעם שר החוץ לעינייני יהודים ברשות הפלסטינאית הרב הירש. רוב החרדים הם לא כאלה אפילו שהם לא מגדירים עצמם כציונים אבל הם אוהבי ישראל. (החרדים שנסעו לאירן בדרך כלל אמריקאים אולי לא סבלו בשואה.) חלק מקורבנות השואה היו חרדים (אפילו סבא וסבתא שלי) אלה שנלחמים מול הציונות ובעד אירן אומנם חרדים אבל סתם ביריונים. התורה לא פרטית שלהם שייך לכל העם היהודי. גם בבני ברק קיים מוסד בשם "הגנזך על קידוש ה'" ארכיון של השואה, שמנהלים אותו חרדים והם מאוד נחמדים ואוהבי עם ישראל.

רצסמיזד

New member
כדי שתבין..

הנטורי קרתא המקוריים הם אלה שחיו באיזור המאה הקודמת בירושלים כשהציונות התחילה בראשם עמד הרב יוסף חיים זוננפלד שנלחם ביד תקיפה נגד הציונים שניסו להעביר על הדת (הוא אמר שבל נחשוב שמטרת הציונים היא הקמת מדינה והאמצעי הוא העברה על הדת אלא מטרת הציונים העברה על הדת והאמצעי הוא הקמת מדינה) והרב זוננפלד גם נפגש עם מלך ירדן עבדאללה להבהיר לו שאין ליהדות קשר לציונות ושלא ישנאו את כל היהודים בגלל שהם לא קשורים למדינה ומאז המשיכו תלמידיו את דרכו הענין של איראן זה פוליטיקה די ישנה ותאמין לי אם תראה מה אומרים במאה שערים על המדינה את תזדעזע פי אלף הם מתפללים כל לילה תפילות לביטול המדינה בכל אופן אלה באמת קבוצה שולית שנקראת בציבור החרדי ``נטורי חרתא`` אבל גם הציבור החרדי נגד הקמת המדינה אבל עכשיו כשכבר הקימו צריך להשלים עם זה ולנסות להציל מבפנים. זו השקפתם.

עובדה

התפילות המתקבלות ע"י הקדוש ברוך הוא הם של הציונים ולא קבוצת החרדים שמתפללת נגד המדינה. החרדים "נטורי קרטא" הלכו לחפש מזור אצל עכו"ם (באירן).

רצסמיזד

New member
אסביר לך

יש בזה מחלוקת לפי הרב מבריסק שהיה לוחם גדול בציונות הוא אמר שזה שהאו``ם הכריז על הקמת המדינה וכו`` זה היה ``חיוך`` מההשגחה העליונה אחרי מה שעברו בשואה ואמר שאם הרשעים (כלשונו) לא היו משתלטים על המדינה היה בא המשיח ואילו ה``סאטמר רב`` חלק עליו ואמר שזה שהציונים ניצחו במלחמות שלא כדרך הטבע זה היה מכוח הס``מ ומדין של ``דרך רשעים צלחה`` הרב מבריסק אמר שזה היה בזכות התהילים של כמה יהודים (שנקב בשמם) מירושלים. והציונים אמרו שזה היה בזכות ה3 טנקים שבקושי היו להם...

מה אתה מציע

שהציונים יעזבו את הארץ, ויגידו טעות שהמדינה קמה. רוב החרדים הם לא אוהבי הפלגים הקיצונים. יש המן מחלוקות והמון חרמות בין החרדים. אפילו מחלוקת איזה בית דפוס ידפיס מודעות. בגלל שינאת חינם נחרב הבית.

רצסמיזד

New member
אתה צודק

אותם קיצוניים יצאו בריונים ומושחתים כי מרוב קנאות הם השתגעו ועברו על כל איסורי התורה קח למשל את מה שעשו לרב שטיינמן ששרפו את ספריו וביזו אותו ברבים הכל בגלל שנחשד ב``ציוינוס`` (ציונות) מה שקורה עם הדפוס זה גם בגלל שהוא הזכיין של העיריה הציויניס לכן הם נגדו ולכן אני נגד השיטה שלהם שמותר לחלל שבת (זה מה שהם עשו באיראן) ולעבור על כל התורה אם זה נגד הציונות.. אני אומר שהקמת המדינה היתה הצלחה גדולה שבתוך 50 שנה עם מליון מלחמות אתה הופך לצבא האדיר במזה``ת אבל אלו שמאמינים סוברים שזה היה איסור הלכתי למרוד בעכו``ם וזה אחת השבועות שה השביע את ישראל שלא יצאו בכוח מן הגלות... ולכן מי שמאמין מאמין שזה היה הצלחה זמנית כי הלוא ה` אמר שאם יעברו על השבועות ``אני מתיר את בשרכם כצבאות וכאיילות השדה`` ואם זה יקוים פה בארץ אין לך לאן לברוח ליערות וכו` יש רק ים...

אל תדאג

גם הציונים יודעים להתפלל להצלחת מדינת ישראל קווי התקשורת לקב"ה לחרדים ולציונים הם אותם קווים.

deebeebee

New member
'כדי שתבין'

אולי כדאי שאתה תבין שבגלל שאנשים לא שותפים לדעותיך הם אינם חסרי הבנה!

דפנה הגיבה לדבריו של רצסמיזד

ובתגובה לרצסמיזד - אני בעד שבמקום להעלות הודעות שנושאן פילוג, ומחלוקת, נעלה הודעות שעוסקות בהבנה, בכבוד, בקרוב לבבות ובאחדות ישראל, מה יכול להיות יפה יותר לקראת חג החנוכה ובכלל.

למעלה