באישור מנהל הפורום - מספרת על שיטת אבחון מעני

amaya31

New member
באישור מנהל הפורום - מספרת על שיטת אבחון מעני

ערב טוב לכולם, השם של הפורום קפץ לי באחד הלינקים בתפוז והחלטתי לספר וגם לבדוק מניסיון של אחרים , אז ככה

בן אדם הוא יצור כל כך מורכב - סביבה-תורשה-סביבה-תורשה וחוזר חלילה. אני כרגע סטאג'רית של "אבחון אשיות על פי כף יד-כירולוגיה פסיכודיאגנוסטית, ללא מימד של עתידנות. זוהי שיטה שפיתח ד"ר ארנולד הולצמן שמקורה בחקר טבעיות אצבעות ולמעשה התכלית היא : פוטנציאל מהווה צורך , כלומר שאנו באים לעולם על מיטען גנטי מסויים שמחייב אותנו להביאו למימוש בסביבה בה אנו חיים ומתפתחים. אם הפוטנציאל לא מגיע לידי מימוש יש מתח באישות, תסכולים וכו'...
בשיטה הזאת המאובחן לא מציג את עצמו אלא אך ורק כפות ידיו מדברות וככה יש עקיפה של לא מעט מנגנוני הגנה סמויים או גלויים ולמעשה רואים דברים בצורה מאוד אוטנטית.
הרבה פעמים אנישים לא מבינים מדוע בתחום זה או אחר לא הולך להם, למשל בתחום המגע המיני. לא תמיד אדם עצמו יכול לדעת את הסיבה ולכן לא ממש יודע מה לעשות עם אותו דפוס שמעכב (לא חשוב אם זה בתחום זוגיות, קריירה, הורות...)
יהיה מעניין לשמוע אם יש כאן אנשים שהתנסו באבחון כזה והאם הוא עזר להם, שזה הכי חשוב למעשה ומי ישוכל לשתף אודה אם ישתף איזה סוג טיפול עזר אחרי האבחון

במסגרת הסטאג' שלי אני כרגע רואה לא מעט אנשים שעצם המפגש בינם לבין חוויות הלא מודעות ודרך השפעתן מקבלים כבר כלי כלשהו להמשך ...מודעות היא חצי דרך ודרך משמעותית!
אם יש אנשים שמוכנים לשתף בשיטות אבחון אחרות, לאו דווקא דרך כף היד גם אודה מאוד ונראה לי שמעניין לדון בזה
אם משהו ראה בהודעתי נימה של פרסום אני מתצנלת מראש - זה ממש לא הכוונה
המשך שבוע טוב ותודה על הקשת תשומת לב בקריאת הודעתי

amaya31

New member
- מקפיצה

למעלה