באלגן בבית

באלגן בבית

היי לפורום אני גרושה עם 2 בנים מקסימים בני 7 ו-11 מאוד מכים אחד את השני לא ממשומעים ואין להם גבולות אני מנסה לשים גבולות אך הם מתחצפים מאוד הם רואים את סופר נני ואוהבים מאוד אני יודעת שהם זקוקים מאוד לגבולות יש לציין שאין לי טלויזיה בבית הם אוכלים בחדרים והעונש היחיד שאני יכולה לעשות זה המחשב הגדול ילד שמנמן ואינו מעוניין לעשות פעילות ספורטיבית יש בעיות רגשיות וחברתיות בקיצור צריכה עזרה דחוף אינני רוצה לאבד אותם זה סגנון כמו 2 המשפחות האחרונות אסרף ובוחניק את יכולה לעזור לי בבקשה שיהיה לכולם יום הכי הכי נפלא קסום ורגוע

reli20

New member
קודם את תשתני

השינוי קודם צריך לבוא מתוכן וחשוב מאוד להמשיך ולהתמיד בו , את בעצמך מזהה את הבעיה "חוצפה", "חוסר גבולות" , אני מציעה לך, (כאם לשני בנים מקסימים) להכין רשימה מסודרת לכל המותר והאסור בבית ולנטוע אותה בליבך ולהסביר לילדיך באסרטיביות ונחישות את הרשימה שהכנת והכי חשוב להתחיל לייסם אותה בפועל , גם אם יהיו לך כאם מחנכת ימים קשים וכמובן לאחר שהשגת את מטרותיך חזקי את ילדיך במילים "כל הכבוד" וכו' וכו'..... בהצלחה!

מה דעתך...?

שלום רב, מה דעתך להזמין סופר נני הביתה? או ללכת לשיחות ייעוץ? או להצטרף לקבוצת הורים לומדת ולרכוש מיומנויות הוריות שיעזרו לך לפתח יחסים טובים עם הבנים ולזכות לשיתוף פעולה? בברכה, עינת גבע, מכון אדלר.

תודה על התשובה

כאשר גרתי באילת הייתה אצלי התחקרנית אך לא נבחרנו כנראה שאז הייתי בסדר לא יודעת פניתי למיכל דליות במייל והביאו לי שם של משהיא אך לצערי אני חד הורית ואין לי ..... תודה על התשובה והעזרה שיהיה לך ערב נעים

שווה להשקיע בקבוצת הורים

קבוצת הורים מיועדת לכ-ו-ל-ם מכיר השתתפות שוונ נפש לכולם. מומלץ עינת

למעלה