באלט ופינק פלויד

Shakty

New member
באלט ופינק פלויד

לאחר העלמות מכפייה מהפורום לשבוע (דברים פעוטים כמו עבודה) הרגשתי צורך לפצות אז הנה : אחרי הטור האמריקאי השני ב72 (ששיאו היה ההופעה בהוליווד בול - מופיע בבוטלג קראקרס שמאוד מומלץ) הייתה לפלויד בעייה - הם עשו טורים ענקיים עם DSOTM שהיו מאוד ניסיוניים - תארו לכם לארגן את כל האפקטים והסאונד של DARK SIDE עם הטכנולוגיה של 72. אחרי שלוש הופעות (BENEFIT FOR WAR) בוומבלי וכמה טורים קצרים באירופה (בעיקר גרמניה) הם נתנו את מרבית תשומת לפרייקט גרנדיוזי שהוצע להם עי ידי הכראוגרף הצרפתי רונלד פטי (כראוגרף מוערך ומבריק ממרסי). הרעיון המקורי היה לכתוב מוסיקה וסרט ל"חיפוש אחרי הזמן האבוד" של פרוסט. גילמור התלהב מהרעיון כניסיון להרחיב את היריעה של הפלוידים. כמובן שהרעיון היה שהפלוידים יקראו את ספרו של פרוסט. רכילות זולה מספרת שגילמור התייאש אחרי כ 100 עמודים ואילו ווטרס צלח את כל הכרך הראשון (דרכו של סוואן) עד שהרים דגל לבן. לאחר דין ודברים עם פטי עברו הפלוידים מפרוסט לסיפורי אלף לילה ולילה (שחרזדה). פטי ערך ערוכות ערב משותפות לפלוידים לרקדן המהולל רודולף נורייב ולבמאי רומן פולנסקי, שמהן יצא הרבה גורנישט. הפלויד עשו את המוטל עליהם והתאמנו עם הלהקה של פטי (הפליליסט היה : One Of These Days, Careful With That Axe Eugene, Obscured By Clouds, When You're In, Echoes). לבסוף המופע עלה במרסי מה 20-26 בנובמבר (שתי הופעות ביום) בפריס הם הופיעו ב 13 וה 14 בינואר וב 3-4 בבפרואר(כבר 73). למרות התגובות הטובות הפלוידים לא אהבו את זה. גילמור מסכם - לבסוף הקטע של אנשים מקפצים עם טייטס לפינו לא נראה לנו כל כך מוצלח - לא משהו שאנחנו רוצים לעשות בטווח הארוך. תורגם תומצת ונערך מתוך מאמר ארוך יותר לציון 25 שנה ל DARK SIDE.

flowerboy69

New member
שני דברים

ההופעה בהוליווד נחשבת לאחת הטובות שלהם באותה תקופה דיסק ענק ולי יש גם דיסק של ההופעה עם הבאלט-אחת מההופעות האלה...

Shakty

New member
מסכים Crackers היה לי עוד בתקליט

אחד מהבוטלגים הטובים.

Shakty

New member
עוד דבר קטן

יש לי בוידאו את אחת ההופעות של הבאלט - לא רואים שם את פלויד רק את הרקדנים אבל עם הכראוגרפיה למוסיקה של הפלויד.

איזה בוטליג!!!

יש לי את הבוטליג המשובח: Echoes In The Gardens - 1975 אני כל כך חזק בתחום הבוטלגים, אבל נראה לי שהוא אחד הטובים ביותר! מה שמיוחד בו זה שיש בו את גרסאות Dogs ו- Sheep הלו הם: Raving and Drooling / You've Gotta Be Crazy אחרי זה יש את שיין און בשתי גירסאות כש-Have A Cigar מאותו האלבום מפריד ביניהם. ואחרכך: המנה העיקרית, "הצד האפל של הירח". פשוט תפסו יום (או לילה)מושלם. ונחתם עם יצירה גאונית, ECHOES. ממממ ללקק את האצבעות. מומלץ בחום!

Shakty

New member
אכן בוטלג מדהים

הוא הוקלט עי ידי הקהל ועדיין איכות הצליל שלו מדהימה כמעט כמו SBD. ההקלטה עצמה היא של הופעה שהפלויד עשו בבוסטון מסצ'וסטס ביוני 75 והפלי ליסט מדהים : כל DARK SIDE חצי WYWH וקצת ANIMALS עם ECHOES כהדרן - והכל בהופעה אחת.

holo

New member
איפה אפשר להשיג את הבוטלג?

ובכלל איך אפשר להשיג בוטלגים?

בוטלגים הם מוצרים בלתי חוקיים

ולכן אנו מנועים מלכתוב בפורום כיצד והיכן ניתן להשיגם.

למעלה