באמא'שלי, שאלון ממש קצר, לא כמו הקו

K i f

New member
באמא'שלי, שאלון ממש קצר, לא כמו הקו

דם.... שאלות: מה שמכם?
נו? נכון קצר?
סתם נו... רדו למטה....... שם: גיל: אוהב מישהו מהפורום? מי? את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? מים/מיץ קל/מיץ מוגז? איזה? מנגן על כלי נגינה? אם כן, איזה? מעשן? אם כן, איזה סוג? שותה(אלכוהול)? אם כן, מה? ותעלו סתם תמונה שבא לכם
נכון שזה קצר? ככה אפשר להכיר את האנשים פה בצורה קצת יותר ברורה משאלונים בעלי 200 שאלות שאת איש זה לא מעניין
יום טוב, ותודה

K i f

New member
אני אתחיל ^_^

שם: כפיר .י. גיל: 18.7 ~מרגיש בוגר
~ אוהב מישהו מהפורום? זה לא ברור כאילו? מי? אתכם! מצאתי חברים ממש טובים פה שיוכלו להיות חברים לחיים!
את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? שיקוווו
מים/מיץ קל/מיץ מוגז? מים איזה? כל חברה שהיא מים מינרלים... מי ברז פיכסה
מנגן על כלי נגינה? כן אם כן, איזה? גיטרה קלאסית(ואתם תקנו לי חשמלית כמתנת גיוס
) מעשן? לא אם כן, איזה סוג? אמרתי כבר שלא... למה לשאול שוב?(ותראו מי עונה ככה
) שותה(אלכוהול)? אמ... כן o_O אם כן, מה? עדיפות חזקה על יינות... אבל אם תתנו לי ת'משקה הכחול הזה, ששכחתי את שמו... אבל יש את זה בכל באר... אני אודה לכם מאוד, זה הקוקטייל היחיד שאני מסוגל לשתות
ותעלו סתם תמונה שבא לכם
הנה.. שם... מוקדש לברצה(מומינים... מושלמים... פחחחחחחח) --->

ManRed

New member
אני מכיר את המשקה הכחול הזה

אבל זה בכלל קריסטל משקה כחול! ואין בזה אלכוהול, זה פשוט הרעל שעושה את העבודה..

K i f

New member
לאלאלא!!!

אם אני לא טועה, זה למבדה, אבל אני לא סגור על זה... יש לזה טעם מדהיםםםם של עוגיות כאלה^^ וזה הדבר היחיד שכוס אחת שלו תחרפן אותי ולא תגרום לי לישון
וכשאני מחורפן, זו לא תמונה מומלצת לציבור
(סתם נו, אני יודע לשלוט בעצמי ^^)

Sheygets16

New member
בא לי שוקקקווולד.

שם: נטע גיל: 16.7 אוהב מישהו מהפורום? אוהבת רק מישהו אחד. :] מי? מיי בויפרינד. את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? אספיס. מים/מיץ קל/מיץ מוגז? מיץ פסיפלורה. איזה? אמרתי כבר :] מנגן על כלי נגינה? לא, רק על העצבים. מעשן? יאפ
אם כן, איזה סוג? lm לייט, או נובלס לייט. שותה(אלכוהול)? לא, מסיבות בריאותיות.

ס ט י י ק

New member
אתה כתבת נכון?../images/Emo6.gif

שם:הדר גיל:14 אוהב מישהו מהפורום?בטח מי?כולם[?] את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה?שיקו!!!|אונס| מים/מיץ קל/מיץ מוגז?מים איזה?מי עדן? מנגן על כלי נגינה?נה אם כן, איזה? מעשן?כן אם כן, איזה סוג?פלמל שותה(אלכוהול)?כן אם כן, מה?מה איזה? לתת סוגי בירות וודקות?
סתם...בירה טובורג רד
וודקה מה שיש בתקציב...עם העדפה לאבסולוט:X[יקר]

K i f

New member
חח כן.... אנירוצה להכיר אתכם קצת יו

תר ^^ ובקשר לוודקא.. איכס
לפני חודש וחצי שתיתי בפעם הראשונה... אפילו לא מאית כוס... רק טבילה של הלשון והעפתי את הכוס למים(ישבנו על המזח)... זה כזה מגעיל! איך אפשר לאהוב דבר שקוף שיש לו טעם של שתן?

K i f

New member
מה שאני שתיתי היה מגעיל... ../images/Emo4.gif

אני זוכר שתאיר לקחה את זה, הוסיפה לזה מיץ תפוזים... וזה היה בלע אחד גדול....
ואני ממש אוהב מיצי הדרים.. תפוזים ולימונענע שליטה

ס ט י י ק

New member
נו זה מה שאמרתי....שזה לא אמור

להיות טעים...זה מגעיל... אלא אם תשים טיפה וודקה בתוך בקבוק תפוזים שלם
שאז לא ירגישו.. טוב ניימ.

ג ק 1

New member
המממ

שם:שלומי גיל:מחר אני אגדל בשנה
אוהב מישהו מהפורום?שאיהה(היא מהפורום לא?) מי?כתבתי למעלה את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה?אף אחד מים/מיץ קל/מיץ מוגז?מוגז דהה איזה?ספרייט מנגן על כלי נגינה?לא אם כן, איזה? מעשן?לא אם כן, איזה סוג? שותה(אלכוהול)?לא אם כן, מה? ותעלו סתם תמונה שבא לכם:לא בא לי

טולייצ

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שם: אורטל גיל: 17 וחודש אוהב מישהו מהפורום? את פרקשון,ואת דודי,ואת טובי ואורטל,ואת כולם [לא זוכרת את כל השמות]
מי? רשמתי למעלה. את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? אבי. מים/מיץ קל/מיץ מוגז? לא משנה. איזה? - מנגן על כלי נגינה? כן. אם כן, איזה? גיטרה. מעשן? לא. אם כן, איזה סוג? - שותה(אלכוהול)? לפעמים. אם כן, מה? מה שבא. מי זה בתמונה?
נראה אתכם

dsol

New member
../images/Emo24.gif, למה ה ../images/Emo7.gif ?

וזה שתבמונה הוא כל כך מוכר לי אבל לא יודע מאיפה....

טולייצ

New member
שום דבר מיוחד

ותודה ענקית ענקית על כל הטלפונים,ותודה שאתה דואג לי,אין הרבה כמוך בעולם

למעלה