באמא'שלי, שאלון ממש קצר, לא כמו הקו

•No¥a•

New member
חח.. אוקיי..

שם: נויה גיל: 13 וחצי אוהב מישהו מהפורום? אכן מי? מיכלי
את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? אפאחד
מים/מיץ קל/מיץ מוגז? מים! איזה? מה איזה..? איזה מים?! מנגן על כלי נגינה? נופ אם כן, איזה? - מעשן? לא
אם כן, איזה סוג? - שותה(אלכוהול)? אם כן, מה?

So Fucking Sexy

New member
עונהה

שם: שרוש גיל: 16 וחצי אוהב מישהו מהפורום? לא את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה?יובליי.. מים/מיץ קל/מיץ מוגז?קולהה! איזה?RC מנגן על כלי נגינה? אם כן, איזה?הראש של אחותי מעשן?לאא.. שותה(אלכוהול)? אם כן, מה? מה שיש =]

So Fucking Sexy

New member
תודע מאמיי

ואני יודעת שככה לא כותבים..פשוט עם ע הכל יותר חמוד חחח גם בובה ובובע..חחח הבובע יותר חמוד מבובה..

../images/Emo121.gifשאלון מגניב!../images/Emo13.gif

ככה צריכים להיות שאלונים! לא עם 2038 שאלות
שם:
שי גיל:
עוד יומיים 15:) אוהב מישהו מהפורום?
בטח! מי?
את כווולם (חח כמה קיצ'י זה, אלוהים) את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה?
רוזי
מים/מיץ קל/מיץ מוגז?
בד"כ מים איזה?
מינרליים מנגן על כלי נגינה?
כן אם כן, איזה?
גיטרה מעשן?
הפסקתי אם כן, איזה סוג?
קאמל
שותה(אלכוהול)?
לפעמים אם כן, מה?
בעיקרון מה שיש, אבל עדיפות להיינקן, טובורג ירוק, וקג'לביץ' ותעלו סתם תמונה שבא לכם נכון שזה קצר?
כן
ככה אפשר להכיר את האנשים פה בצורה קצת יותר ברורה משאלונים בעלי 200 שאלות שאת איש זה לא מעניין
נכון! יום טוב, ותודה
בבקשה, ויומטוב באמת:)

קאמל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

ואני פותחת את השירשור!!
חסר למי שפותח ליפני את השירשור!!

פות1

New member
123, אנחנו שלישייה. 321, נולדנו יחד

*שם: יעל *גיל: 15 וחצי *אוהב מישהו מהפורום? מי? את כו-לם!
*את מי מחברי להקת שייגעצ היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה? אבי!!! *מים/מיץ קל/מיץ מוגז? איזה? מים. *מנגן על כלי נגינה? אם כן, איזה? guitar *מעשן? אם כן, איזה סוג? LM לייט *שותה(אלכוהול)? אם כן, מה? בירה-גולדסטאר/וודקה.

Sheygets16

New member
קאמל פעם היה איכותי.. ויקר.

היום הוא כבר לא משהו והוא עולה כמו LM. מלבורו אני לא אוהבת ונובלס זה אחלה
גם האדום.

K i f

New member
פששש... רק בת 13... איזה בקיאות את

מגלה בחומר
(תרתי משמע^^)

כפיר, על הקיר של כיתה אחת ../images/Emo15.gif

בבי"ס שלי, רשומות כל הסיגריות, לייט לא לייט אדום ירוק או משזה לא יהיה... אז שאני לא אהיה בקיאה?...

Sheygets16

New member
שבי בלול.

לייט - כחול. לא לייט - אדום. תגידי את זה איך שאת רוצה, מצידי בשפת הסימנים או בסינית. נגמר.

למעלה