*מנסה לחשוב מה אומרות ה-5 כוכביות ולא מצליחה*
ה הטRולית New member 17/10/07 #37 אייריש, שאני לא אשלח עליך את .... ***** *** ***** ******** ****** ******** ****** *************** ******* ***** ****** * **השלימי את החסר. היום אינו יצירתי בשבילי**
אייריש, שאני לא אשלח עליך את .... ***** *** ***** ******** ****** ******** ****** *************** ******* ***** ****** * **השלימי את החסר. היום אינו יצירתי בשבילי**
J Jan22 New member 17/10/07 #31 מי קנה מה קנה ? המפיק פשוט מעדיף את הכוכבת הראשית ,אותך . הוא רוצה לעשות סרט על שירות לקוחות פרוטאלי בחברת פלאפון. בכל מקרה ,אני צריך גם כרטיס מסך חדש.
מי קנה מה קנה ? המפיק פשוט מעדיף את הכוכבת הראשית ,אותך . הוא רוצה לעשות סרט על שירות לקוחות פרוטאלי בחברת פלאפון. בכל מקרה ,אני צריך גם כרטיס מסך חדש.
ה הטRולית New member 17/10/07 #35 בשביל זה הוא יצטרך לקחת את נורמה. אני עדין עובדת במוקד טלפוני........ חוצמזה, אחותך, היא מוצצת?!?!!
M mass New member 16/10/07 #13 אופציה שניה: בזמן שהתוכנה פועלת התחל--> הפעלה--> CMD ואז תרשמי format c: /y
ה הטRולית New member 17/10/07 #25 מטלות של איזה קורס דבילי... על טעויות משלמים..... עד ליום השינויים...