יש אותן גם בלד 12v,בנורות יעילות ומאירות יותר, מה התחליף הראוי שיכנס לחורים ותושבות כיוונון שיש כבר
מעל המראה (תמונה מצורפת)?
אם מחליפים ללד אפשר לעבור למתח 230v,היי רשר ,אפשר לוותר על השנאי, הוא לא מיותר?
ובעצם האם יש נורות שיתאימו בגודל לחורים של ההלוגן, ויהיו 220 ווללט?
לא הבנתי, בגלל שהחוט עבה יותר יהיה יותר אור?אם מחליפים ללד אפשר לעבור למתח 230v,
אם נשארים עם הלוגן לא כדאי בגלל רבוי תקלות, ורמת תאורה נמוכה, שניהם בגלל שחוט הלהט במתח נמוך מאוד עבה יותר ולכן מאריך חיים ומספק יותר אור לאותו ההספק,
באותו ההספק מתח נמוך יחייב יותר זרם,לא הבנתי, בגלל שהחוט עבה יותר יהיה יותר אור?
אז אני יכול למצוא נורת לד 220 וולט שתכנס לחורים (אנתק את השנאי, ואחבר ישירות ל220)אם מחליפים ללד אפשר לעבור למתח 230v,
אם נשארים עם הלוגן לא כדאי בגלל רבוי תקלות, ורמת תאורה נמוכה, שניהם בגלל שחוט הלהט במתח נמוך מאוד עבה יותר ולכן מאריך חיים ומספק יותר אור לאותו ההספק,
אין מהדק מתאים לחום של הלוגן, רק בית נורה תקני - אחרת שרפה מובטחת,תקנה בית מנורה לנורה הזו ותחבר עם מהדקים מתאימים..
לא הבנתי, אני לא יכול לחבר נורת לד תואמת לבית הנורה של הלוגן?אין מהדק מתאים לחום של הלוגן, רק בית נורה תקני - אחרת שרפה מובטחת,
לא שמעת על מהדקי חרסינה למשל??אין מהדק מתאים לחום של הלוגן, רק בית נורה תקני - אחרת שרפה מובטחת,
אין בשוק מהדק חרסינה מספיק קטן לחבר נורת הלוגן כי הרחק בין הפינים קטן מעובי החרסינה X2,לא שמעת על מהדקי חרסינה למשל??
ואיך מחברים תאורת הלוגן ללא מהדקים?
ואם זה הלוגן של 10W שזה פחות מאמפר אחד?
למה אתה צריך מהדק לנורה? בית מנורה כזה מגיע עם חוטים.. אז איפה הבעיה לחבר מהדק חרסינה?אין בשוק מהדק חרסינה מספיק קטן לחבר נורת הלוגן כי הרחק בין הפינים קטן מעובי החרסינה X2,
לגבי החום הוא לא קשור לזרם הכולל אלא פועל יוצא ממתח וגוון האור,
כדי לקבל 4000K צריך חוט לוהט בגוון כמעט לבן וזה יוצר את החום הגבוה,
זו נורת הלוגן ואני רוצה להחליף אותה בנורת לד ,שתכנס לשקע של ההלוגן (לאחר שהוצאתי את השנאי מהסיפור)?תקנה בית מנורה לנורה הזו ותחבר עם מהדקים מתאימים..
על בית הנורה או הנורה יש אות ומספר של סוג המגעים, בלד יש חלופה לכל סוג, לא הכל נמצא בחנויות בארץ, אפשר להזמין מחו"ל,זו נורת הלוגן ואני רוצה להחליף אותה בנורת לד ,שתכנס לשקע של ההלוגן (לאחר שהוצאתי את השנאי מהסיפור)?
1 בדוק עם המוכר כי יש זרם ישר או חילופיןהיי רשר ,תודה ..
2 שאלות:
1. האם אני יכול להשתמש בשנאי של ההלוגן ,או שצריך שנאי מיוחד לנורת הלד ?
2. אם אעבור לנורות לד 220 וולט, האם אוכל להשתמש בבית המנורה והחוטים של ההלוגן (כמובן ללא שנאי)?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.