באמתת שאני חולה על הלהקה, אבל..

jd30

New member
באמתת שאני חולה על הלהקה, אבל..

ראיתי את הוידיאו הזה לפני איזה שנהה או יותר, ועדיין לא הבנתי אם זה היה בצחוק, ואם לא.. אם זה היה ברצינות, אם זה היה מציאותי לגמרי.. אז קצת עצוב לי להגיד את זה אבל הערך של ג'ארד כבנאדם יורד אצלי.. :\ http://www.youtube.com/watch?v=lzFsy8tCdj0&feature=related

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifאולי הוא לא היה מוכר\מקצועי ולא רציני.

אבל כשהוא(המראיין) שאל אותם איזה רינגטון הם היו,סתכלי על הפנים של מאט כאילו הוא לא הבין מאיפה המראיין בא להםXD אני לא יודעת מה איתך,אבל אם אני הייתי מראיינת אותם,הייתי שואלת אותם שאלות אחרת לגמרי -_- (למרות השראיון הזה קרע אותיXD איך שג'ארד הגיבXDD) ד"א ואי אפשר לדעת מתי ג'ארד רציני או ציני..\ =.

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifשימי לב שהג'וש הזה לא נתן להם לדבר..

שנה עד שהוא מסיים משפט ועונה עליו בעצמו.. אולי ג'ארד התנהג מגעיל אליו בתור חדש במקצוע אבל אם אני חושבת על זה..הייתי מתנהגת בדיוק אותו דבר (אם הייתי במחזור,למרות שאני כל הזמן עצבנית -_-)

TA127

New member
חח מה הוריד לך?

בא בנאדם לא קשור ומתחיל להציק להם...אחר כך הוא מסתלבט עליו ומדבר על רינגטונים (O_e(?)) אני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר

BlackHeadAndy

New member
זה בדיחה

הם צוחקים. ג'ארד שחקן, הוא יודע לגרום לזה להראות אמיתי אבל זה 100% בדיחה

jd30

New member
העניין עם הרינגטונים באמת היה מוגזם חחחחח

אבל עדיין, במיוחד אם זה מישהו צעיר, ממש אפשר היה לראות שהוא היה לחוץ, אז במקום להקל עליו... חחח זה קצת.. רע, בשביל להקה שמשמשת מודל לפחות בשביל ג'ארד חח בקטנה

DarkSecretLove

New member
אני ישבתי וצחקתי כל הראיון

שאר הלקה יודעים לשחק אותה מעולה,במיוחד שאנון. אם אני זוכרת נכון,כל הסיפור הזה זו בדיחה אחת גדולה . שוב אני לא בטוחה ראיתי את זה ממש ממש ממזמן . לא צריך לקחת שום דבר שג'ראד אומר ברצינות הוא כזה מצחיק

אוי ראיתי תא הראיון הזה..

ואני חושבת שאנשים כאן חייבים להבין.. הם לא טלית שכולה תכלת. הם גם בני אדם, ואם נופלים עליהם מהשמיים עם שאלות מעצבנות ולא קשורות אז זאת זכותם להתעצבן. תדמית תדמית אבל אם בנאדם יהיה נחמד כל הזמן אז זה יהיה קצת צבוע. מה לעשות, היה לו יום רע ואולי הוא קצת עלה לו על העצבים. אפילו ג'ארד אמר שיעשה את זה מהר.. היו לו כמה קטעים כאלה ואין מה לעשות, מתישהו יש משהו ששובר את גב הגמל. למשל, שנה שעברה בפריז מעריצים התלוננו למה לא שמו יותר שירים מהדיסק הראשון וג'ארד העתצבן כי בדיוק 2 לילות לפני זה הייתה להם הופעה ארוכה במיוחד עם כל השירים מהדיסק הראשון.. והוא כמובן נפגע כי הם הופיעו עם ABL ואנשים היו חייבים להבין את זה. קיצר, העצבים שלו מדברים מסויימים וגם של כל אחד אחר..הוא פשוט דמות ציבורית אז כל פעם שהוא מאבד את סבלונותו מישהו חייב לפתוח את הפה. הם עושים כל כך הרבה בכל מיני אגודות וכאלה שאני חושבת שאולי את צריכה לשבת קצת ולהירגע
לראות את כל ההישגים הטובים של ג'ארד עם עצביו ובלעדיהם ..

חחחחח שכחתי לרשום בקודם

חחחחחחחחח רואים שזה דיי מבויים... ואיך אהבתי שג'ארד עושה לו אחרי שהואאא ממשש חםם עליו get the fuck out of here man בכזו נונשלנטיות זה קרע אותי והוא כזה כל דקה עושה לו is listening ואניי נופלתת על הרצפה באיזה רוגעע ההוא אומר את זה.. חעחע ואיך ששאנון זורם בסוף עם הפרצוף של הWTF... חחחחח רואים שהם עוד שחקנים מימי my so called life חחחחחחח תמיד ידעו שיש להם את זה XD חחחחח וגם אם זו לא הייתה בדיחה זה היה קורעע XD הייתי עושה בערך אותו דבר אם המנחה היה חופר לי XD

tool2

New member
../images/Emo41.gif ברור שזה מבוים

רואים שזה איזה תוכנית כזאת של ה"מראיין" שמה שהוא עושה זה לראיין מפורסמים ולעצבן אותם.. סתם שטויות... אבל זה מצחיק חחח

AlmogiToMars

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הריאיון הזה לא טיפה ישן ? :D ואין פה שום דבר שאמור לרדת לך מג'ארד חחח כל הקטע עם הבידיבידי בם הזה לא לעניין בכלל חח אחד "הראיונות" המצחיקים |צחוק|

למעלה