באמת אני בשקט קוראת את המתכונים

המנומשת

New member
באמת אני בשקט קוראת את המתכונים

שלכם ולא עושה כלום..כי אנחנו גרים אצל חמתי..בקרוב נעבור לדירה להשכרה ונהיה לבד בפרטיות
וכמה שאני מתה להתחיל ללמוד לבשל ולהפתיע את בעלי במאכלים חדשים שאבשל לו שיגיע מהעבודה עייף ורעב..
לרגע הזה אני חולמת כבר
אני כותבת את מתכונים שלכן בפנקס רשימות ומחכה לרגע שאהיה לבד בדירתי ואתחיל כבר לבשל.. אין לכן מושג עד כמה אני מתה לבשל

נירהמ1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שבי איתנו. המקום חמים, יש כאן אנשים נעימים, קפה, עוגות, אוכל טוב - מה עוד צריך הבן אדם?

המנומשת

New member
כן נכון את צודקת../images/Emo13.gif

אנשים כאן מאוד נעימים,נחמדים וחמימים

קישלורן

New member
תחזיקי מעמד ../images/Emo140.gif

זה בטח לא קל להיות במקום שהוא לא משלך, ועוד אצל חמתך . . .

נופר א

New member
../images/Emo140.gifשיהיה לך בהצלחה../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

עם הבישולים ושיהיה לך במזל טוב כשתעברי לדירה החדשה!!!!
גם אני למדתי פה בפורום החמים והנעים שלנו הרבה דברים, למרות שאני מבשלת ואופה הרבה שנים...... ובתחילת הדרך הייתי מנסה לבשל לפי ספר בישול מרוקאי ,שלא אזכיר את שמו, ואיזה סיוט,שום דבר לא יצא לי טוב משם,ממש זוועה.
והיום כשאני יודעת לבשל מאכלים מרוקאיים אני לא מבינה איך השתמשתי בספר הזה, הייתי עובדת שעות על גבי שעות והיה יוצא
אם היה לי אז את הפורום הזה להיעזר בו ...... איזה כייף היה
אז שבוע טוב ונעים לכולם!!!!!

המנומשת

New member
אה באמת?גם קרה לי פעם

קניתי ספר ולא זוכרת מה שמו...התחלתי לבשל..ויצא...זוועה..
ואמרתי לעצמי יותר לא אקנה ספרים אלא אקח מתכונים שאני אוהבת לאכול והמלצות!וגם אוהבת לצפות במו עיניי איך עושים את זה ..

ורד 34

New member
ברוכה הבאה ואני מבינה הכין את

נימצאת גם אנחנו גרנו אצל חמותי והיה די נורא כי לא יכולתי לבשל ולפנק את בעלי. והיום אחרי שהכרתי את הפורום המקסים הזה
וביזכות כל האנשים המקסימים האלה
אנייודעת שזה היה מזל כי אני לא ממש ידעתי לבשל

ayeletba

New member
מממ..../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif לי זה קרה גם..

עם ספר מרקים - אני לא רוצה להגיד של מי
(לא מלכלכת ברבים
) - אבל הוא כבר עומד תשע שנים על המדף כאבן שאין לה הופכין - נצר לימים ראשונים לאחר נישואיי בהם יצאו לי ממנו מרקים דלוחים וחסרי טעם. מאז עברו הרבה מים ומרקים במחוזותיי.

קישלורן

New member
מאז שגיליתי את הפורומים-

לא רק שאני לא קונה ספרים אלא אפילו לא מציצה בספרים שיש לי. כל מה שאני צריכה יש פה - ויותר.

למעלה