באמת אנשים..... אני מתחברת מניו יורק במיוחד

veredmp

New member
באמת אנשים..... אני מתחברת מניו יורק במיוחד

בשביל לקרוא על האירוח של מירי בהופעה של קרן אתמול, ואף אחד לא כתב כלום? אני דורשת חפירות במיידי!

Rony 05

New member
כמה חשבתי עלייך ועל עדי!

צודקת לגמרי פשוט אין מילים היה מדהים שאי אפשר לתאר!!!!! יש ביוטיוב כבר את הכל הן שרו את "אם זאת האהבה שלך" כשמירי הופיעה באמצע השיר...וקיבלה מחיאות כפיים רבות שהפתיעו את קרן ואותה את "שתי גדות" - איזה ביצוע יפה ומתוק!! את חייבת לראות, מירי כמובן ספרה שקרן משכנעת אנשים לקחת את השיר עם זה שהיא אומרת שהשיר נכתב עליו, וסיפרה את הסיפור המוכר על 3 בלילה בכיכר ואת "בקרקס הזה" שמירי אמרה שזה אחד השירים שהיא הכי אוהבת, ושהן שרו אותו ברימון בתור דואט ובסוף אחרי זה החתימו את מירי בחברת תקליטים והתעלמו מקרן למרות שקרן בכלל כתבה את השיר ואת "לשם" באופן ספונטני אחרי שקרן אמרה השיר הבא הוא גם של מירי, אבל בטח היא לא תרצה לשיר כי מירי חייבת שהכל יהיה מקצועי, בסוף הן כן שרו ביחד. היה מצחיק גם עם אורי וקרן, יש לי את זה, אשלח לך כשתחזרי כי זה מסובך להסביר.. מקווה שזה מספיק חופר בשבילך ממש התאמצתי... חוץ מזה שכשתחזרי יש לי דברים לשלוח לך ולגבי ההופעה של קרן- היתה מהממת! כל השירים בעיבודים חדשים ומעניינים (לדוגמא איתי היה בעיבוד "יפני/סיני"- היה מצחיק) וקרן הפתיעה עם כמה קאברים מיוחדים

hodaya0r

New member
יאאאא כמו שכבר אמרתי- תזמון מושששלם!

בדיוק כשאני מחפשת הופעות ביוטיוב הן מספקות לי את זה
לשם
כיף, כיף לראות אותן ביחד!

ofree15

New member
היה מדהים!! באמת!!

הכי הצחיק אותי שאורי אמר למירי שהיא מסתירה לו את התחתונים של קרן
מירי הרסה אותי בשתי גדות.. היה באמת וואו! כל כך רציתי שהשיר הזה יהיה! היה מהמם ומצחי, כיף כל כך לראות את שתיהן יחד על הבמה, רואים את האושר אצלהם וזה עושה ממש טוב לקהל!

היה מדהים....מדהים מדהים!!!!

איזה שילוב מקסים יש בינהן, רואים שהן ממש אוהבות אחת את השניה... אני ממש ממש ממש מחכה לעוד הופעה ,אבל שהפעם מירי תארח את קרן ושיהיה יותר שירים של מירי?:) אני ממש אוהבת את קרן ואת השירים שלה,אבל את מירי קצת יותר...אז שיעשו אותו דבר אבל בהפוך במיוחד בשבילי...
ורד באמת שהיית ממש חסרה,אבל אני בטוחה שאת נהנת יותר איפה שאת נמצאת:)

למעלה