אבל בכל זאת,
עד כמה ש...המ, די מעניין אותי לראות את הגרסא של טרי גיליאם לסרט, אני מעדיפה שילדים בני שמונה לא יתלהבו מסצינות האקשן המדהימות (מכונית עולה באש!) בסרט וילכו לקנות חולצות אנתימה דיוייס. ואז יעשו לו סרט המשך בבימוי כריס קולומבוס בסגנון סרטי ההמשך של דיסני! >_< למרות שרוב הסיכויים הם שהסרט לא יזכה למרצ'נדייזינג מטורף ובסך הכל יהיה די נידח על מסכי ארצינו-שזה הרבה יותר טוב. כי אחד מהדברים הנחמדים בלאהוב ספרים של טרי פראצ'ט זו העובדה שאפשר להסתכל עליהם בתחושת עליונות כשהם שואלים "טרי פראצ'ט? מי זו?". בכל מקרה, אני מעדיפה את הספרים שלו כשהם פחות נגישים לילדים בני 8 (אבל בלי זלזול. אני לא ממש רחוקה מהגיל הזה בעצמי. או, לפחות, פחות רחוקה מהגיל הזה ממאשר רוב חברי הפורום). אבל עדיין מפריעה לי הנקודה שיצטרכו להוריד הרבה מהקטעים האהובים עלי, אלא אם כן יהיה לסרט קריין ואז זה יהיה מאולץ נורא. אבל גם אם זה לא ייצא מאולץ, בשביל להכניס את כל התיאורים המשעשעים, לקריין תהיה נוכחות מעצבנת. אוי, אני לא יודעת. זה לא ממש ספר להסרטה. לעומת זאת, מורט נועד להסרטה (גם יש בו את הקטע הזה בו ההתרחשות בספר עוברת ממורט למוות ופראצ'ט מפרט שם על אפקט קולנועי כלשהו?) ומה שעצוב זה שהיו שמועות די מבוססות על זה שתכננו להסריט אותו בגרמניה (אני מקווה שלא בגרמנית...*_*).