באמת ג'נט אשמה

באמת ג'נט אשמה

אני מסכימה עם ספיר, הוא חשב שמתחת לחולצה תהיה לה חזיה, אבל זה היא שהייתה רק עם הכוכב הזה

moran14h

New member
אה,כן?../images/Emo12.gif

אם ככה אז זה ממש אבל ממש שונה! חח איזה פוסטמה! מה היא שכחה ללבוש חזיה?????.

זה לא שהיא שכחה...

היא בכוונה לא שמה, כדי למשוך תשומת
, ולעשות סיפור וזה...

NarihS

New member
רגע תנו לי להבין

אתם באמת חושבים שמה שקרה בסופר בול הזה הוא היה "במקרה"? בטעות? כי זה ממש לא הגיוני, מכמה סיבות: קודם כל אני בטוחה שחולצה או חזיה מה שזה לא יהיה לא נקרע כל כך מהר, שנית כל לא נדמה לי שלג'נט סתם התחשק פתאום ללבוש מתכת או מה שזה לא יהיה מסביב לפטמה, לא זה נראה מאוד מאוד מתוכנן, וגם ג'סטין בשיר הוא שר בסוף: bet ill have u naked by the end of this song... אז לדעתי זה היה מאוד מתוכנן.. וגם קראתי שהכריאוגרף אמר שתיהיה הפתעה בטקס.. טוב זאת דעתי בכל מקרה..

icetea

New member
לדעתי...

את האמת אני חושבת שזה היה מתוכנן כי אפילו אם ג'סטין היה חרא בן אדם הוא לא היה עושה את זה וגם כי ג'נט ג'קסון באמת כיסתה את הפטמה שלה... וזה לא סתם וזה גם קרה בדיוק בקטע של- Better have you naked by the end of this song וחוץ מזה, לא יודעת, זה לא נרהא לי שזה היה בטעות.. חוץ מזה בלי קשר... סתם משהו שחשבתי עליו, ג'נט השתתפה בשיר של ג'סטין באלבום שלו אז למה אם הם הופיעו יחד הם לא ביצעו אותו?! לשיר שלהם ביחד קוראים (Then she said) Take me now

justin love

New member
נכון צודקת !!!

אים לי מושג באמת ...הם היו צריכים להשים את השיר שלהם...

MrJTsGirl

New member
הכוכב הזה שהיה לה מסביב לפטמה

זה פירסינג. יש לי 2 חברות שיש להם פירסינג בפטמה ואחת מהם אמרה לי שיש כאלה פירסינגים שמתלבשים ככה על כל החזה... זה מוזר אבל חפיף... ודההההההה שזה היה מתוכנן!!! למה נראה לכם שלא? כבר רשמתי למה זה כן היה מתוכנן איפשהו בפורום היום... חחחחח אין לי כוח לרשום הכל מההתחלה

justin love

New member
למי שעדיין לא יודע על מה אנחנו מדבר

ים הנה קישור עם תמונות ...תראו עד כמה הוא נראה מופתע..

למעלה