באמת דחוף

guest777

New member
באמת דחוף ../images/Emo70.gif

אז ככה, יש לי ידידה מאוד מאוד טובה שבזמן האחרון אנחנו מתנהגים ממש כמו חברים, רק בלי אתם יודעים מה... זאת אומרת, יש חיבוקים מאחורה, המון נשיקות על הלחי מאהבה וכדומה.. קיצור, החלטנו לפני כמה זמן שניהיה מתישהו חברים.. עקרונית, עכשיו אנחנו מאוד בשלים למצב חוץ ממספר דברים. הדבר העיקרי ביותר הוא שבקטע של סקס וכד´, היא כמו ילדה קטנה (אני צריך לציין שאנחנו בני 18 עוד מעט).. ואני, כמו בן מתבגר, לא אוכל ככה.. אנחנו נורא נורא אוהבים אחד את השני ונורא נהנים ביחד.. בטוח נסתדר בתור חברים, אבל פשוט הקטע של האירוטיקה נורא יפריע לשנינו.. עכשיו, אני לא שואל אתכם מה לעשות, רק אני צריך לשמוע מה אנשים אחרים היו עושים במצב שלי.. כל בני 16 ומעלה שיענו! זה באמת חשוב!

dj_eminemi

New member
תשובה

תראה יכול להיות שהיא רוצה להשאר בתולה עד שהיא תתחתן אתה צריך להבין אותה אם אתה אוהב אותה אתה לא רק שצריך להבין אותה אתה יכול לשאול אותה שאלות שהיא תענה לך ברצינות שאלות כמו האם את רוצה להישאר בתולה עד שתתחתני אם היא תזרוק אותך אחרי השאלה הזאת אז מצטער כי אני כותב לך מנסיון חלקי אם היא לא בתולה אז זה כבר משהו אחר אז ילה בהצלחה מקווה שעזרתי לך ביי

guest777

New member
היא בתולה

והבעיה שהיא יודעת ש I´m in to sex, כמו כל בן רגיל.. אין לה שום בעיה איתי, רק עם סקס.. והיא לא תשאר בתולה עד שתנשא, פשוט ייקח לה עוד דיי הרבה זמן (במונחים שלנו, יותר משנה), עד שהיא תתבגר.. ואני יודע את זה כי היינו ידידים ממש טובים ודיברנו על הכל.. כאילו גם עכשיו, אבל עכשיו זה שונה...... מה הייתם עושים For heaven´s sake??

הממ..

מתוך נקודת המבט שלי...(בת 17.5, HE HE HE) תראה.. אולי אתה יותר מידי לוחץ עלייה...,אתם עדיין לא חברים.., בכל מקרה תזרום איתה לאט..תראה איך זה יתפתח (אני מדברת על יותר מחיבוק מאחורה ונשיקה בלחי...זה לא עושה אתכם חברים, בוא נגיד ככה...) בכל מקרה אני בטוחה שהיא רוצה את זה בדיוק כמוך, פשוט אתה חייב ללמוד איך להשיג את זה. בהצלחה..!

guest777

New member
אז זהו

אני אומר שאנחנו חברים חוץ מהקטע הזה והיא ממש לא רוצה את זה כמו שאני רוצה... דיברנו על זה.. דיברנו על למה כנראה לא ניהיה בסוף ביחד.. אבל אני אומר, אולי אם אני אגיד לה שבגלל שאני אוהב אותה הכי בעולם אז לא אכפת לי ללכת בקצב שלה (מאוד איטי) אבל השאלה אם בגיל כזה בנים בכלל יכולים להתנהג ככה... לא יודע, מסובך... תנסו להבין :)

אם אתה...

אוהב אותה באמת.. אז פשוט תחכה... ו..אף אחת לא מריה הקדושה.., אין מצב שהיא לא רוצה את זה רק שבמצבים כאלה אנחנו(הבנות) סומכות על הבנים שידעו מה לעשות... אהה כן..ובהצלחה שוב

balcony

New member
חברשלי חיכה יותר משנתיים. ../images/Emo8.gif

אם רוצים אפשר להתאפק. תחשוב עם עצמך קצת, ותחליט אם אתה מוכן לעשות את ההקרבה הזו. בהצלחה!

liran b

New member
חומר למחשבה לכולם פה!!!!!!!!!!

ססססססס קקקקקקקקקק ססססססססססס זה לא הכל בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!! זה דבר חשוב!! אבל זה לא הכל בחיים! אם לא בא לא......אז מה אתה רוצה ? להכריח אותה? שיהיה בא לה אז תאמין לי היא תעשה את זה איתך.. אבל סקס זה לא הכל במערכת יחסים. אתם נותנים לסקס משמעות כל כך חשובה שאם לא עושים סקס אז אין קשר.. תבינו מערכת יחסים לא בנויה רק על עשיית סקס ...

אני בת 14 וחצי אבל..

לדעתי... זה רק יהרוס את הקשר בינכם. אם אתה לא מאוהב בה והיא בך אין לכם בכלל מה לנסות להיות זוג. צריך משיכה גלית

פומיקית

New member
ההנאה תעשה את שלו

אני חושבת שאם אתם אוהבים אחד את השני אתם צריכים להיות ביחד!!! בקטע של האירוטיקה, אם אתה אוהב אותה אז כן אתה יכול להחזיק מעמד תקופה קצרה עד שהיא תתבגר ותהיה בשלה. תשמע, אני לא אומרת לך לחכות לה לנצח, כי זה דבר בלתי אפשרי ואני מבינה אותך! אבל, תאמין לי ברגע שתהנו ביחד בקטע של האירוטיקה אתה תיראה בסוף שהיא תרצה... בקיצור, מה שאני באה להגיד פה - לך על זה! דנה.

guest777

New member
דנה הכי כלה!

איך נכנסת בדיוק לראש שלי, כל הכבוד! :) בכל מקרה, אמרתי לה אתמול שאני מוכן ללכת בקצב שלה כי אני כ"כ אוהב אותה ואני כנראה לא אמצא מישהי כמוה... קיצור, הייתי צריך עם מי לדבר ועזרתם לי :) בד"כ יש עם מי.. אבל מצב יותר מדי עדין שעדיף לדבר רק אם מי שלא מכיר אותנו........ בהצלחה לי, ואם אתם מבקשים ממש יפה, אז גם לכם :)

לך...777../images/Emo13.gif

קודם כל תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה באמת להעביר קדימה את מערכת היחסים שלך הלאה, כי לפעמיים הידידות לא תחזיק מעמד עם לא תסתדרו בתור חברים. ואם כבר החלטתם להיות חברים, אז תזרום עם זה לאט לאט, אל תמהר, עוד לא התחלתם, אי אפשר הרי לדעת לאן זה יתקדם... בהצלחה.... ענת

למעלה