באמת הגזימו

באמת הגזימו

קראתי את זה בעיתון ומשום מה זה עלה לי על העצבים, במיוחד ההבלים של מר מח'ול אלעורובי אלתקדומי, ובכלל לא הבנתי למה הם רוצים לבקר במרפאה של התנועה האיסלאמית?, יש להם דיי כסף מאיראן וסעודיה לא צריך לתרום להם, בכל מקרה להיפגש עם חסן נסראללה או נשיא איראן היה מתקבל על מר מח'ול וראאיד סלאח באהבה אך עם יהודים שרוצים ללמוד על מצבנו בארץ זה כבר אסור, תלכו לעזאזל, נמאסתם עליי.

אהבתי את תגובתו של שאוקי ח'טיב יור ועדת המעקב

"בעבר, בהווה ובעתיד נפגשנו עם יהודים ונמשיך לעשות זאת. יש לנו קווים אדומים, אבל אנחנו חייבים להגיד את דעתנו ולהסביר את מצבנו בפני מי שרוצה לשמוע". אני לא לגמרי מופתע מהדברי של מח'ול, כי כבר הרבה זמן שמעתי ממנו התבטאויות לאומניות-בדלניות חריפות מאד. אבל עדיין הפעם הוא עבר את גבול הטעם הטוב, וגלש לתחום השחור של גזענות
ומייד הוא מצא לעצמו שותף טוב בדמות השייך ס'לאח.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר ../images/Emo45.gif

נראה שמח'ול מתעורר עם זיעה קרה מהמחשבה שישראל כמדינה אשכרה תלך לקראת אזרחיה הערבים, ושיש מי שאשכרה עובדים על זה...

מה טוב..

חסך לנו את העבודה בלהסביר לתורמים האלה את ה"יחסי מיעוט-רוב" כמו שאחד מהם אמר במדינה הזו..

חבל שהם לא באו להפגנת החמאס בנצרת

היו יכולים לראות ולשמוע איך הליצן האיסלאמי ראאד סלאח צורח: הדולר האמריקאי מתחת לרגלינו, וגם את ייתר מנהיגי הכנופיות המניפים את אגרופיהם בזעם כאילו היו בג'יבליה וצורחים את סיסמאותיהם. האינטרס שלנו היהודים הוא לתקוע טריז בין הערבים השפויים, המעוניינים בהשתלבות במדינה ובדו-קיום איתנו, ובין הפורעים ממשיכי דרכו של המופתי חג' אמין אל-חוסייני - בל"ד, אבנא אל בלד, התנועה האיסלאמית וחד"ש.

חד"ש ממשיכי דרכו של אמין אלחוסייני? ../images/Emo6.gif

יש לך מידע המצביע על כך שהמופתי עבד עם יהודים? ושוב.... בנצרת לא צעקו "נעיף את בני הקופים והחזירים מכל פלסטין", לא ירו באויר ולא זרקו אבנים על מכוניות של יהודים (ואל תגיד שבאותו יום לא נכנסו יהודים לנצרת). לכן הקשר היחיד בין נצרת לג'בליה הוא שרוב תושביה דוברי ערבית...

מה קשור כמו שאמרתי

גם כהנא לא כל הפגנה צעק מוות לערבים..ראאד סלאח הוא קיצוני לאומן פלסטיני חמאסניק ששם אמר דברים אחרים אבל אז מה הוא כבר אמר את הדברים שכתבת יותר מפעם אחת ולרוב אומר אותם.. כמו כל האנשים בהפגנה הזו

הוא כ"כ רוצה להחיות את הזכרונות? בבקשה ../images/Emo46.gif

מתוך הכתבה: בשבת, 24 באוגוסט 1929, זמן קצר לפני תחילת הטבח, פגש אליעזר סלונים אחד מנכבדי חברון הערבים, שהציע לו להסגיר לידי הערבים את "הזרים", כלומר את אלה שאינם ילידי העיר. סלונים דחה את ההצעה. אבל מהנתונים על הנרצחים והניצולים מתברר שערביי חברון ניסו בכל זאת להבדיל בין "מקומיים" ל"זרים". אלה מהם שהצילו יהודים, והיו רבים כאלה, לפעמים תוך סיכון חייהם, הצילו קודם כל את מכריהם, ואלה היו בדרך כלל מוותיקי העיר (ערבים הצילו יותר מ-250 יהודים). מכלל הנרצחים 48 היו ילידי חו"ל (רובם המכריע אשכנזים) ורק 19 ילידי הארץ. העיתון "דבר" ציטט ביוני 1930 דיווח של העיתון הפלשתיני "ירמוך" שיצא בחיפה, אחרי ששלושה פלשתינאים שהורשעו ברצח יהודים נתלו בכלא עכו. שניים מהם השתתפו בטבח בחברון. אחד, מוחמד ג'מג'ום, הודה לפני עלייתו לגרדום שהרג חמישה יהודים, והשני, עטא אל-זיר, הודה שהרג שלושה. "הם הוסיפו", כתב העיתון הפלשתיני, "שהנרצחים היו יהודים זרים, ולא יהודים-ערבים". דברים אלה מעידים על הלוך הרוחות בחברה הפלשתינית, שעדיין ביקשה להבדיל בין יהודים לציונים, גם אם לא תאמו את כל מעשיהם של הרוצחים: עטא אל-זיר, למשל, הורשע בין היתר ברצח הרב מאיר קסטל, מוותיקי הקהילה הספרדית בחברון. וכשאומרים "רצח יהודים" חשוב לציין שזה היה לינץ' מזויע וברברי, לא פגז טנק או כדורי רובה. לזה אני מוסיף את הסיפור האישי של משפחת סבתי מצד אמי, שניצלה מהטבח בצפת ע"י מכר ערבי שהגיע מחופש לאשה כדי לחלצם. ולבסוף...... מתנחם בעובדה שרק 150 איש הגיעו להניח זרים על קברם של 3 מאותם רוצחים. כנראה שרק מיעוט מתוך הציבור הערבי בישראל הוא לאומן כ"כ קיצוני...... ובמיוחד למענם נוצרו החבר'ה האלה.

ראאד סלאח מפגין עניין מיוחד בדולר האמריקאי:

"בנוסף, גינה ראש הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית בחריפות את ישראל ואת ארצות הברית. "כל כיבוש שמפגיז את עמנו ומרעיב אותו מקומו תחת רגלינו, ואני רוצה לשלוח גם מסר מהיר לבית הדפוס של הדולר האמריקני: אם אתם חושבים שנתמקח על בקבוק החלב של התינוקות שלנו, אני אומר לכם שהדולר שלכם הוא מתחת לרגליים שלנו"." הכל בשבת, בהפגנת החמאס בנצרת.

mike00

New member
בקיצור עזבו שטויות

בואו נחזור לדבר על לסביות

גידעון1

New member
אותי מרגיז עוד משהו

ראיתי שהעלת את אותו נושא גם בפורום ערבים ושם בלשון המעטה אין הרבה תגובות גינוי. מה אני אמור לחשוב כשאני רואה דבר כזה?

זה באמת מרגיז אותך?

חמור ביותר, חח בכל מקרה זה לא מעיד על כוונה מסוימת או תמיכה בראאיד סלאח כי לא חייבים להגיב לכל הודעה ושרשור.

למעלה