באמת הגיע הזמן

tamarhp

New member
באמת הגיע הזמן

שקייט תתחיל לטפח את השיער שלה. הוא באמת היה מוזנח באי. סתם, קיבלתי הזמנה לקמפיין ופתאום זיהיתי מי מככבת בו.. (יש לציין שלקח לי זמן לזהות, התרגלתי למראה המוזנח)

black scar1

New member
לדעתי בנות הכי יפות שהם בנטורל

אין, לדעתי בנות הכי יפות כשהם בטבעי, בלי איפור, בלי תסרוקת. ככה הכי יפות. אני פשוט חולה על קייט כשהיא רצה על האי עם ג'ינס וטי שרט ועם לכלוך על הפנים. היא פשוט מדהימה. הרבה יותר יפה מאשר כשמטפחים אותה.

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני בת אז אני לא אובייקטיבית....

n o g a m o o n

New member
חחחחח אתה באמת מאמין

שהיא לא אופרה לפני כל סצינה? זה שהאיפור קל לא אומר שהיא לא מאופרת ומטופחת. חחח בהישרדות האמריקאי ,הבנות באמת לא מתאפרות ונראות נפלא ואח"כ כשרואים אותן בארה"ב הן נראות זקנות בכמה שנים מכובד האיפור.

black scar1

New member
בטוח שמו לה קצת מייק אפ

וקצת סומק, ואיזה קרם לחוט בשיער, אבל זה לא איפור מורגש, וזה בטוח לא מראה שנראה מטופח, וזה לדעתי הרבה יותר יפה (אין לי בעיה עם בנות ששמות נגיד רק מייק אפ ואיזה קרם בשיער, אני בעד אסתטיקה בגדול), תשווה לתמונה פה, או אפילו לכמה מהסצנות שהיו לה בעיר, אפילו הסצנה האחרונה בקונצרט עם השימלה והאיפור. אני אישית חושבת שהמראה הטבעי יותר יפה. אבל אני בת, מה שאולי יסביר את זה גם....

n o g a m o o n

New member
קראתי באיזה מקום

שלקח חצי שעה לאפר אותה כל פעם מחדש. לא לוקח כלכך הרבה זמן לשים רק מייקאפ או לחות. לי לוקח חצי דקה לשים אודם וסומק.אבל, טוב אני לא אוונג'לין לילי.

black scar1

New member
בהרבה פעמים היה לה לכלוך על הפנים

יכול להיות שאת זה היו צריכים לאפר? כאילו איפור של לכלוך, או איפור שמדגיש הזנחה או וואטאוור. בכל מקרה היא נראת טבעי על האי. ואפשר לראות ניגוד חד לזה בכל מיני סצנות שלה בעיר ...

../images/Emo45.gifלגמרי, טוב, חוץ מקלייר בעונה האחרונה.

זה כמו שבהישרדות רואים אותם בסוף בריוניון והם מפוצצים איפור וג'ל, ולדעתי הם הרבה יותר יפים על האי.

השורד

New member
במקרה הזה מדובר גם בפוטושופ

התמונה נראית משופצת... אוונג'לין לילי נראית יותר טוב בלי שיפוצים.

למעלה