באמת החילונים לא אשמים?

שמלת תחרה1

Well-known member

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
1.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1015940782181236&id=100012959717453

2. באמת רוצים את הזויים האלה בשלטון?

אינני חושב שזה קשור לימניים /שמאלנים או חילונים /חרדים.
זה קשור לכך שאנחנו עם קשה עורף.
"סמוך על סמוכה" / "לי זה לא יקרה"/"כוחי ועוצם זיבי".
זהו לחם חוקו של העם הנפלא הזה. :-D
לא בכדי הגלו אותנו פעמיים, גלות בבל וגלות ספרד, היטלר ימחשמו.
למה לא הגלו את השוייצרים?
כי הם מתוקים ומאד מדוייקים.
אנחנו?
אף אחד לא סובל אותנו.
אפילו אנחנו לא סובלים את עצמנו. :-D
שאלוקים יעזור לכולנו. |הלוואי|

אבי בן 1231

Well-known member
1.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1015940782181236&id=100012959717453

2. באמת רוצים את הזויים האלה בשלטון?

ומי טען שהחילוניים לא אשמים??|תוהה
יש לנו בממשלה שלוש חטיבות, הימין, החרדים והשמאל.הימין ברובו או בחלק גדול הוא חילוני ומציית, להנחיות, החרדים הם כמובן דתיים שאין כוח בעולם שיכפה עליהם את חוקי המדינה ויש את השמאל שדורש לאפשר לעם להפגין מכוח זה שזו מדינה דמוקרטית שזכותו של הציבור להביע את דעתו.
בתקופה רגילה השמאל צודק ללא צל של ספק אך בריאות הציבור קודמת לזכויות דמוקרטיות!!!
עכשיו הדתיים ה"חכמים" אומרים לעצמם השמאל מסכן את חיי העם גם אנחנו נעשה זאת, משתתפים בהמוניהם בהתפרעויות המוניות ובתפילות המוניות.
ואני, זוגתי ועוד עשרות אלפי שפויים המכבדים את החוק יושבים במעצר בית!!!

שמלת תחרה1

Well-known member
ומי טען שהחילוניים לא אשמים??|תוהה
יש לנו בממשלה שלוש חטיבות, הימין, החרדים והשמאל.הימין ברובו או בחלק גדול הוא חילוני ומציית, להנחיות, החרדים הם כמובן דתיים שאין כוח בעולם שיכפה עליהם את חוקי המדינה ויש את השמאל שדורש לאפשר לעם להפגין מכוח זה שזו מדינה דמוקרטית שזכותו של הציבור להביע את דעתו.
בתקופה רגילה השמאל צודק ללא צל של ספק אך בריאות הציבור קודמת לזכויות דמוקרטיות!!!
עכשיו הדתיים ה"חכמים" אומרים לעצמם השמאל מסכן את חיי העם גם אנחנו נעשה זאת, משתתפים בהמוניהם בהתפרעויות המוניות ובתפילות המוניות.
ואני, זוגתי ועוד עשרות אלפי שפויים המכבדים את החוק יושבים במעצר בית!!!
כול הכבוד לך ולזוגתך. המתפרעים יקבלו את שכרם. (ואיני מתכוונת לעונשם).

למעלה