באמת זקוקים לעזרה, מישהו אמר SOS????

natt888

New member
באמת זקוקים לעזרה, מישהו אמר SOS????

נראה שהם באמת זקוקים לעזרה, מה זה תגידו? אני ממש מצטערת אבל אני לא אוהבת את המופע הזה, וגם השיר לדעתי לא הכי משהו.... (שוב, סורי.... אני מעדיפה את קידס, השיר הרבה יותר יפה...) מה העינינים איתם??? מארק נראה שברח מבית חולים פסיכיאטרי-שר בקריז לתוך הגה???? רובי צורח בצורה פסיכית מהמרפסת המפוארת ליד המליינים הבריטים במגפון- ברח מבית משוגעים או מה???? גארי הווארד וג'ייסון רוקדים כאילו הם באיזה טראנס בשורה התחתונה..... מה הם לקחו??? לא מתאים להם ! IT'S DEFINITELY AN SOS

י ע ל י ש

New member
מהההה????

הופעה מעולה!! ולמרות שאהבתי עוד את השיר מלפני, ההופעה אפילו עשתה אותו הרבה יותר טוב! וזה הרעיון.. יו נאו.. שהם מחורפנים וצריכים עזרה! SOS!

natt888

New member
שלא תבינו אותי לא נכון

פשוט לא אהבתי את השוני בסגנון של השיר הזה, שלא תבינו אותי אני חולה עליהם ברמות, פשוט הזה לא לטעמי. אני יותר רגילה שרובי הוא זה שמשתגע ועושה שטויות, זה חלק מהאופי שלו, וזה מה שאני אוהבת בו. פשוט לראות את כולם שם ובעיקר מארק קצת משתגעים, זה לא מסתדר לי.

orlyshka1

New member
אני יכולה להבין מה שאת אומרת

גם לי קשה לעכל את זה. אני יכולה לראות שזה ממש מגניב, אבל באותה נשימה, יהיה לי קשה עם זה...

natt888

New member
שמחה לשמוע שגם את מרגישה כמוני

זה פשוט לא אותו הטייק דאת שהתאהבנו בהם

אני דווקא ממש נהניתי

אני חושבת שבלייב זה יראה ממש מגניב, ושהם הולכים להשתולל כמו פה
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ClTfBil-_1A[/URL]

הבעיה היא...

שקשה להתרגל לשינוי אצלהם!!! הם היו להקה של שירי בלדות פחות או יותר והם שינו כיוון בקיצוניות לדעתי בשביל רובי... השינוי בעייני מוצא חן ואף מוזר !!!

להקת בלדות?!?

לא כל כך מסכימה עם ז . נכון שהבלדות שלהם היו חזקות אבל!! היו להם גם מספיק שירים שהם לא בלדות !!

למעלה