באמת יצא סינגל חדש!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
באמת יצא סינגל חדש!!!

לסינגל החדש קוראים "כי ככה זה" המילים של דודו ודן תורן.. מצאתי ביקורת קטנה באתר של 24.. ביקורת אמנם לא משו אבל שיהיה לבינתיים: דודו טסה – "כי ככה זה" סינגל נוסף מתוך האלבום החמישי של טסה שאמור לצאת בשנה הקרובה. דודו טסה חבר כאן לדן תורן שכתב איתו את המלים לשיר "כי ככה זה", עובדה שלא כל כך ניכרת במילים, שלא מתעלות בשום מובן. גם הלחן, שהולך באותו קו מוכר של דודו טסה לא מתחכם וסך הכל הוא די פשוט. אז נכון, ההפקה די מרשימה ונשמעת לא רע בכלל, עם כלי מיתר שרק מוסיפים, ולטסה בהחלט יש את היכולת הזו לייצר להיטים פעם אחר פעם. מי שאהב את דודו טסה עד עכשיו לא ייתאכזב, מי שמוצא את עצמו שומע את "לולה" ברדיו בפעם האלף ומתמרמר, עדיף לו שידלג על הסינגל הזה. מילים: דודו טסה ודן תורן; לחן: דודו טסה; עיבוד: דודו טסה, שמוליק דניאל ועדי גולדשטיין; הפקה מוסיקלית: דודו טסה, שמוליק דניאל; תופים: שמוליק דניאל; בס: עמוס פרידמן; פסנתר, קלידים ותכנותים: עדי גולדשטיין; גיטרות, בנג'ו וקולות: דודו טסה; צ'לו: יועד ניר; כינור: חן שנהר; קולות נוספים: עדי גולדשטיין ועידן קיין

RTur

New member
והנה ביקורת טובה מנענע!!!

דודו טסה – כי ככה זה (3:45) מדויק. טסה (צילום: יח"צ)מילים: דודו טסה ודן תורן לחן: דודו טסה עיבוד: דודו טסה, שמוליק דניאל ועדי גולדשטיין הפקה מוסיקלית: דודו טסה ושמוליק דניאל המסע לא היה ארוך מדי. את הנחמה מצאתי אצל דודו טסה. ההימור הכי בטוח, נכון לשעה הזאת, הוא שדודו טסה יהיה בין המובילים של הדור הצעיר ברוק הישראלי בשנים הקרובות. הוא לא מחרטט דבר, נאמן למוסיקה ולחיצוניות שלו, ועל הדרך, הוא גם מצליח לעשות אמנות של ממש. זה התחיל עם "לולה", הסינגל הראשון שיצא לפני חודש, וזה ממשיך עם "כי ככה זה" שיוצא בימים אלה. השיר של דנידין לשל דודו סובבים סביב אותו נושא. בשעה שדנידין מסתבך עם המילים ונשאר רק עם הכוונה ביד, טסה, בעזרתו הברוכה של דן תורן, מצליח לספר את הסיפור שלו, בלי חידוש גדול מדי, אבל עם משהו מדויק ולאקוני שמעביר את המסר: "לא מצאתי דרך, ואהבתי רק בערך, מאבד אותך היום לתמיד, כי ככה הזה, האוכל אין לו טעם, כי ככה זה, רוצה אותך כמו פעם". מעבר לסיפור שעובר כאן בצורה טובה, טסה ממשיך להתגלות כמוסיקאי חד ומעניין, אחד שיצירתיות הוא שמו האמצעי. טסה מצליח, איכשהוא, בין עבודות הנגינה שמביאות את הלחם הביתה, לא לאבד את הקו האמנותי שלו, ולהביא גם קצת מזון לנשמה.

והנה קישור לשמיעת הסינגל../images/Emo26.gif

שיר יפה- אני אהבתי

והמילים לשיר../images/Emo26.gif

שם השיר: כי ככה זה מבצע: דודו טסה מילים: דודו טסה ודן תורן לחן: דודו טסה כי ככה זה את ואין אחרת כי ככה זה הזמן עצר מלכת ואם ככה זה קורה במשך פצוע קשה כי ככה זה זהב בשמי הערב בלי סיבה את אלי חוזרת אז איפה את נתתי לך ללכת טיפש, טיפש לא היה בי כוח לקבל אותך, לסלוח והכעס שבנינו הפריד לא מצאתי דרך ואהבתי רק בערך מאבד אותך היום, לתמיד כי ככה זה האוכל אין בו טעם כי ככה זה רוצה אותך כמו פעם אז תני סימן הלכת לי לאיבוד מזמן, מזמן לא היה בי כוח לקבל אותך, לסלוח והכעס שבנינו הפריד לא מצאתי דרך ואהבתי רק בערך מאבד אותך היום, לתמיד לתמיד לא היה בי כוח לקבל אותך, לסלוח והכעס שבנינו הפריד לא מצאתי דרך ואהבתי רק בערך מאבד אותך היום, לתמיד לתמיד דרך אגב- שלחתי לשירונט את המילים

RTur

New member
וואו תודה!!!

ממש אהבתי את השיר!!! היופי שבפשטות
"נתתי לך ללכת.. טיפש טיפש.." זה מעין גרסת המשך ל"שכחתי לאהוב".. חחח (לא מצאתי דרך, אהבתי רק בערך.. לעומת: אוי לי עכשיו לא טוב לי, נדמה לי ששכחתי לאהוב..)

באבושקה

New member
איזה שיר משובח!!

כרגיל כמו כל שיר של דודו... אין ספק שיגיע רחוק!!

למעלה