באמת לנשים מגיע לעשות משבראש שלהם

kaka654321

New member
באמת לנשים מגיע לעשות משבראש שלהם

למה אנשים עושים עננין כזה גדו??? יענו למהמ החברה המחרובנת הזאת מכריחה אותנו לעשות דברים שאנחנו לא רוצים תצאו מארון תגידו לבעלים שלכו שכילו לחפש את החברים שלהם למה זה קורה?? בגלל הדתות המחרובנות שיוצרות שנאה ופערים מחרובנים לי נמאס אנטי רצתי ללמוד על חקר החלל להוציא בגרות לא אבל מה התחתלתי להתנעין בדת והרב שלי ממש הכניס אותי לענין אני זוכר הוא היה אומר ימח שממםצ של הנוצרים ושל המוסלמים למה לאישה אסור ללמוד תורה??? מה הם חושבים שזה קל לשבת עם הילדים לנקות את הבית וללכת לקניות לנשים מגיע יותר אנאחומ מפחדים ממכם כי אנאחו יודיעם שלבסוף אתם תשלטו במקום העבודה למה בגגל זה גברים מפחדים מכם בגגל האגו הנפוח שלהם אני רק רוצה להגיד תלכו עם הלב ועם המוח ביחד עם זאת אהבה אמיתית תלכו על זה מה איכפת לכן?? שמיו פס על כולם אני אומר את זה כי אני לא יצא ממני כלום אני בן 18 אין לי בגרות רק 12 שנות לימוד אין לי חברה בגלל החברה שאמרה לי מה לעשות איך לחיות אז אל תפחדו מה איכפת לכן תמרדו גם אם אנשים לא יאהבו את הרעיון תגידו לכולם ללכת ללכת קיבנימט וזהו בצלחה רק טוב

frust

New member
וגם אתה

צעיר וכל עתידך לפניך וגם לך מותר לזכות בחיים שלך כמו שתרצה אותם. אז תודה על חיזוק החברות כאן וחיזוק אחד ממני אליך תזכור - השמים הם הגבול מהר עכשיו כשעוד ויש לך זהב בלב - ולא בין השיניים תמריא לחלל שמעניין אותך
בהצלחה!

למעלה